søndag den 1. august 2010

De sidste feriedage


Lørdag startede med morgenbrød i haven, og som man kan se var der en der straks slog til, da vi havde båret ind :-)
Kirsten og jeg havde aftalt at tage på Thymes Planteskole for at få nogle ideer til haven, og da vi ikke skulle købe noget stort, kom Megan med.
Så da vi besluttede at smutte ind omkring Havnen i Køge på vej hjem, kom hun for første gang med på Brasserie 33! Hun fik sin egen servering vand, og også noget at Kirstens fiskefilet. 5 kødben fra Megan til Brasserie 33!!
Vi skulle til sølvbryllup/60-års fødselsdag hos Ulla og Peter om aftenen, så der blev lige lidt madsøg i haven inden vi tog af sted.
Peter er en af filmnørderne, og festen manglede naturligvis ikke hans specialiteter: Tre sange om sig selv (!) og en quiz, hvor vi skulle gætte årstal ud fra forskellige oplysninger om Ulla, Peter, film, mv.
I dag stod den på lidt havearbejde.
Og så læste jeg rutinemæssigt nogle blogs, du kan læse til højre hvilke jeg følger fast. Jeg synes det er hyggeligt, og ofte lærerigt. Jeg får af og til gode træningstips, når jeg har skrevet om problemer i min blog, og jeg prøver også at give gode råd, hvis jeg synes jeg har noget at bidrage med.
Om eftermiddag, da Kirsten og Otto gerne ville hvile sig, tog Megan, Lille Bjørn og jeg til Karlstrup Skov. Det var 24 grader og det er lige på grænsen af hvad Lille Bjørn synes er sjovt at gå tur i. Selvom en del af turen er i skov kommer man også ud i moseområdet, og det var ret varmt, men heldigvis kunne vi komme ned til noget vand på et tidspunkt, som Lille Bjørn straks kastede sig ud i. Så han holdt hele turen på godt 1 time i godt tempo.
Til aften havde vi aftalt at spise middag med Lis og Poul på Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, indbegrebet af tradition, hygge, miljø og kvalitet. En sommer uden at have spist enten frokost eller middag dér, er ikke en rigtig sommer for os :-)
Næste uge begynder hundeaktiviteterne for alvor. Mandag skal jeg træne en gruppe engelske springer spaniel folk. Tirsdag og torsdag er der sommerrally og -LP i Sydkystens Hundeskole. Og onsdag holder jeg introduktion til  klikkertræning i Sydkystens Hundeskole.
Ferien er forbi!

Ingen kommentarer: