fredag den 20. august 2010

Sydkystens Hundeskole - og opladning til rally

Torsdag var der endnu en runde rally og LP i Sydkystens Hundeskole. Vi havde – som kompensation for det vilde regnvejr ugen inden - en dejlig sommeraften.
Det er altid spændende når der kommer en ny til holdet, og i går var det en sheltie på rallyholdet. Det er en, som Charlotte Worm fra vores bestyrelse træner agility med, og Charlotte kom også for at være med. Sheltie og fører skal nok nå langt i rally! Kontakten er flot, og det så ud som om både hund og fører nød at gå banerne – og så er det jo aldrig helt galt :-) Jeg er også sikker på at Charlotte, som ikke har gået rally med sine dygtige cockere i flere år, fik lysten tilbage, for hold da op hvor CJ gik flot!!!
LP-holdet er ret tæt på et drømmehold for mig. Der er en fin blanding af garvede og nye, de supplerer hinanden godt, og der er en god energi på holdet.
Dagens bedste forstærkning fik jeg, da en af de nye på holdet skulle vise indkald i LP2. Det var ret perfekt, for at sige det som det er. Og når føreren siger til mig, at hun kun har trænet det en uge, og præcis som jeg har beskrevet hun skal gøre, ja så kan jeg ikke forlange mere!!!


Perfekt fællessit.

Vi sluttede med fællesøvelser, og det er nemt at være instruktør når der er en fællessit som i går. Jeg kan ikke mindes at have oplevet så perfekt en øvelse, selv ikke til en prøve. Alle hundene sad flot, og der blev forstærket perfekt undervejs.


I dag var der ren afslapning.. Kirsten spurgte om jeg ikke skulle træne lidt, men nej, vi er klar til rallyprøverne i morgen, som man kan se på billedet ovenfor :-)

Ingen kommentarer: