søndag den 29. august 2010

En rigtig hundeweekend

Det var weekenden med DM i rally og LP i Svendborg i dag, og det ville jeg rigtigt gerne have været ovre og se. Men der var bare så meget andet hundemæssigt der skulle klares denne weekend :-) Lørdag morgen lidt i 8 - godt 9 en enetime med en LP’er på vej op.
Rallytræning i Solrød Centret
Derefter havde Sydkystens Hundeskole en stand 10-14 i Solrød Centret i forbindelse med arrangement Fritid i Solrød. Vi havde en placering i den østlige del af centret, og der var ikke mange tilskuere, men Mette, Camilla og jeg havde det hyggeligt, og fik talt en del om hunde, hundeskole osv.
Folkedans på Fuglesangsvej. Og jeg kom også på dansegulvet lige efter :-)
Derefter hastede jeg hjem til Better og Thomas’ sølvbryllup. Det er vores nabos nabo, og de havde rejst stort telt i haven og inviteret 85 gæster og det var vildt hyggeligt. Vi er på den gode måde misundelige på den familie, som er gennemmusikalske, hvor cirka 15 personer (familiekoret) rejser sig og synger en personlig fødselsdagssang, og hvor dans og sang bare er en naturlig del af det at være sammen og feste.
I dag stod den så på Country Days. Nørdklubben havde tegnet sig for 4 LP-opvisninger hver af de tre dage, og i dag var turen kommet til mig. Vi var 7 hundeførere og 7 hunde som dækkede de 4 opvisninger, og det gik flot synes vi, selvom vi kunne have ønsket lidt flere tilskuere …
Om formiddagen var Torben humoristisk speaker, Jytte streng prøveleder, Mette & O'Malley/Coco klarede LP1, Catja & Zazu LP2 og jeg & Megan LP3.
Torben var i denne situation for langsom, og Megan snuppede hans stol!

Om eftermiddagen var jeg speaker, Jytte fortsatte som streng prøveleder, Torben & Uffe/Rico dækkede LP1/2, Camilla & Emma LP3 og Sessa & Keean Eliteklasse.
I sidste præsentation - 16.30 - dukkede en ny ekvipage op i LP1: Mette & Megan!! Vi havde gået og joket lidt med at få en anden til at gå med Megan, Camilla prøvede engang uden held, men Mette havde stadig noget god frikadelle og hun tog udfordringen op. En meget flot lineføring (hold da op en kontakt), perfekt spring og perfekt indkald! I næseprøven løb Megan hen til mig, men da jeg sendte hende tilbage til pindene fandt hun Mettes og afleverede til hende. Flot arbejde af både Mette og Megan :-)))
Det er forhåbentlig ikke sidste gang der er Country Days, om mon ikke Nørdklubben kan lokkes med en anden gang?!

Ingen kommentarer: