lørdag den 4. september 2010

Sydkystens Hundeskole, Store Hestedag og Spaniel Klubbens prøver 12. september

Der har været tre fokusområder på hundefronten denne uge:


  • Sydkystens Hundeskole
  • Store Hestedag 4.-5. september
  • Spaniel Klubbens prøver 12. september
I Sydkystens Hundeskole har jeg gennem et stykke tid kørt et rallyhold og et LP-hold tirsdag og ditto torsdag. Jeg synes det er sjovt at undervise i begge dele, men min hjerte brænder nu mest for LP. Sydkystens Hundeskole er også tæt på sin officielle 1 års fødselsdag, vi er blevet voksne, og har alene i år udbudt 35 kurser, så vi synes nok vi er blevet en succes og er kommet for at blive :-) Og så er det på tide at få styrket trænerstaben. Da vi har besluttet i første omgang at konsolidere os indenfor vores kerneområder, har vi indgået en aftale med Susanne Jervin om at stå for vores rallytræning. Det betyder at vi fra oktober vil tilbyde to rallyhold og to LP-hold søndag formiddag med hhv. Susanne og mig som trænere.
I denne weekend er jeg koordinator på nogle hundeaktiviteter i forbindelse med Store Hestedag på Dyrskuepladsen i Roskilde. Vi er af DKK blevet spurgt om vi ville være med, og naturligvis ville vi – nørder og kursister i Sydkystens Hundeskole – det. Vi har i dag gennemført en demo af hhv. LP og rally. I LP viser vi de enkelte klasser på tværs, fx et spring i LP1, LP2 og LP3 lige efter hinanden. Derefter gennemgik nogle ekvipager en begynderrallybane. Samlet varede demoen 45 minutter, og jeg havde fornøjelsen at speake til det hele. Vi gentager succesen i morgen med lidt udskiftning blandt deltagerne. Vi ville gerne have haft nogle flere tilskuere, men først og fremmest fik vi en herlig gang træning under meget konkurrencelignende forhold. Og det er jo altid godt! Jeg har specielt tilfreds med Megan. Hun bryder sig bestemt ikke om heste, men med lidt kraftig belønning inden vi gik i gang med en rallygennemgang fik jeg fuldt fokus, og en sjældent tændt hund!
Spaniel Klubbens prøver i LP og rally 12. september tror vi (Krier og jeg), at vi har helt styr på, men selvfølgelig dukker der altid et eller andet op, når vi har at gøre med et arrangement med 96 tilmeldte ekvipager – det er altså mange :-))) PM og katalog er udsendt, pokaler og rosetter er ankommet fra Sverige, og alle de små praktiske ting begynder at blive hakket af på tjeklisten. Nu krydser vi fingre for godt prøvevejr og nogle gode resultater.
Personligt glæder jeg mig nok allermest til at se LP2 med i alt 8 ekvipager, heriblandt flere stjerner på vej. Det bliver LP på højt niveau!

Ingen kommentarer: