torsdag den 16. september 2010

Dagene derpå

Jeg har naturligvis set optagelsen af Megans og min LP3 fra i søndags, og det var jeg godt tilfreds med. Jeg ville muligvis selv have dømt en anelse hårdere, men er overhovedet ikke i tvivl om, at dette var vores bedste LP-prøve, og jeg er selv ret tilfreds med mit førerarbejde.
Der er diverse papirer og regnskaber der skal ordnes efter sådan en prøve, men allerede tirsdag var alle papirer afleveret hos DKK, en artikel er sendt til Spaniel Nyt, Vicky sender nogle fotos og det eneste jeg mangler for at kunne afslutte regnskabet er en regning fra DKK for behandling af resultaterne. Vi ligger til et overskud på ca. 1800 kr., svarende til 9 % af indtægterne, og det er vi ret tilfredse med.
Krier og jeg har besluttet at vi godt vil arrangere endnu en prøve næste år, så jeg har spurgt en LP- og en rallydommer, og så må vi se om vi kan få det hele til at gå op på den foreslåede dato.
Mandag havde Camilla, Mette og jeg møde hjemme hos os, hvor vi diskuterede visionen for Sydkystens Hundeskole! Det er jo ved at være en stor forening, så vi skal til at hyre instruktører og vikarer, og til at finde ud af hvad vi hver især vil. Nogle vil undervise, nogle vil udføre forskellige administrative opgaver, nogle vil begge dele … der er meget at tage stilling til, og en masse ideer er kommet på bordet og skal nu samles af mig, så vi kan fremlægge et samlet forslag for bestyrelsen. Det er en meget spændende udvikling at være med til!
Vi regner med at skulle starte et ekstraordinært hvalpehold midt-oktober, vi planlægger nogle flere sporkurser til foråret, et ringtræningskursus er også på vej og så er vi fire instruktører der meget gerne vil på kursus hos Anja og Sofie og bliver introduceret til HTM, så vi har bestilt et kursus hos dem :-)
Mine rally- og LP-hold tirsdag og torsdag lakker mod enden. LP-holdene begynder nu kl. 1900, for allerede lidt over 2000 er det mørkt. Jeg havde lovet Helle og Fifi en LP1-generalprøve tirsdag aften, og det blev ved billygternes skær, ellers kunne vi intet se :-)
Godt det snart bliver tid til søndagstræning, og vi er stadig på jagt et eller flere gode steder til indendørs træning på hverdagsaftener.

Ingen kommentarer: