torsdag den 9. september 2010

Spaniel Klubbens prøver 12. september 2010

Så er der kun 2½ dag til Spaniel Klubbens arrangement i Køge-Herfølge Jagtforening. Det er efter min målestok et meget stort arrangement, jeg har ikke været ansvarlig for så stort et arrangement før.
Men nu er alt det indledende arbejde næsten gennemført, det sidste papirarbejde ordnes fredag og lørdag, det første læs køres ned til Jagtforeningen lørdag: telt, præmier, gaver og diverse udstyr. Og så er det ellers bare at krydse fingre for godt prøvevejr :-)))
Der ikke mindre end 97 ekvipager. 15 i LP og 82 i rally. Der har aldrig været så mange spaniels til LP på en gang tidligere i Danmark. 5 LP1, 7 LP2, 2 LP3 og 1 LP Elite. Prøven er samtidig klubmesterskab, så der er flotte pokaler og rosetter til vinderne.
Trine Dyrgaard har været ualmindeligt venlig overfor os, og har lovet at dømme alle der var tilmeldt, ved anmeldelsesfristens udløb, 82 ekvipager! Der er syv spaniels i begynderklasse, og her kåres også en klubmester, og den enlige spaniel i ekspertklasse skulle også gerne blive klubmester – det er Megan :-))))
Lille Bjørn er tilmeldt i rally øvet klasse, og jeg håber jeg kan gennemføre banen med ham!
Megan stiller naturligvis op i LP3, og jeg har aftalt med hende at det er hendes sidste LP-prøve, og at vi laver en kanonprøve sammen. Derefter står den på rally og hvem ved hvad jeg ellers finder på :-)
Tilskuere er meget velkomne til prøven, der er en kørselsvejledning på Jagtforeningens hjemmeside. Prøverne begynder kl. 900.

2 kommentarer:

Johanna sagde ...

God fornøjelse med arrangementet ! Jeg skal undervise hele weekenden for DCH - ellers var jeg meldt til ! Hav en fantastisk weekend :o)

Paul sagde ...

Hej Johanna,
Tak, det bliver et fantastisk arrangement! Papirerne er gjort klar til aften, præmiebånd er klippet, bilen er pakke med første læs, som bringes ned i morgen tidlig. Ofrene til vejrguderne er bragt og jeg glæder mig vildt. Både til arrangementet som sådan, men også til at gå op med Lille Bjørn (håber på køligt vejr og en kort bane :-)))) samt Megan i både rally og LP.
Du må have en mindst ligeså fantastisk weekend!!!