lørdag den 11. september 2010

Spaniel Klubbens prøver 12. september 2010 – del 3

I morges var jeg nede i Jagtforeningen med det meste til prøven i morgen. Præmier, gaver, LP-udstyr, telt osv., det fylder godt! Jeg tjekkede naturligvis også arealerne. Her kan I se hvor der skal holdes rallyprøve:

Og her hvor der skal holdes LP:

Græsset var ærligt talt lidt langt på LP-banen; vi kunne have brugt det, men jeg ville gerne have det slået. Jeg ringede til Ove fra Jagtforeningen, og 10 minutter efter var han der, og græsset var slået ganske kort tid efter. Superservice og sådan er det bare i vores Jagtforening :-)
Hjemme igen. Vi var lige klar til at tage til København. Men ombestemte os og tog til Køge i stedet, og fik en lækker tapas menu på Mesón Gourmet, klokken var kun 11:00, så vi kaldte det brunch!

De sidste papirer til prøven er gjort klar. De sidste præmier og gaver er gjort klar. Budgettet er justeret, vi ligger til et lille overskud, det er vi rigtigt glade for, og det er KUN fordi Trine har tilbudt at dømme så mange hunde i rally …
Og jeg fik lige ordnet at Sydkystens Hundeskole giver nogle præmier til bedste debutanter i LP og i rally.
De første tre nummerskilte er udleveret … ja, jeg har pillet vores egne fra.
Og der kommer de sidste opringninger og mails om afmeldinger, løbetid, manglende resultatbog mv.
Intet kan ryste arrangementet, det bliver en fantastisk dag i morgen, og jeg glæder mig til at opleve en masse godt hundearbejde.

Ingen kommentarer: