tirsdag den 21. september 2010

Forstærkning

Sikken en dejlig dag!
Der var en masse gode private og arbejdsmæssige oplevelser i dag. Og på hundefronten var der også en masse dejlige oplevelser.
På mit rallyhold i Sydkystens Hundeskole kom der kun 2 deltagere, men hold da op hvor de kunne. Vibeke kom lige fra møde i Belgien, men ville naturligvis ikke svigte sin og Balders træning. Og sammen med Gitte & Harley udgjorde de aftenens hold. Jeg havde stillet 5 baner à 5 skilte op, og efter lidt opvarmning skulle de prøve et ret snedigt forløb – når jeg selv skal sige det! – hvor der var følgende skilte: dobbeltslalom – venstre omkring – højre spiral med hund yderst - venstre omkring – venstre spiral med hund inderst - venstre omkring – enkelt slalom. Jeg tror gennembruddet kom, da jeg stoppede Gitte efter dobbeltslalom, og bad hende belønne Harley for kontakt … Og pludselig skete det! 3-dobbelt forstærkning: Gitte klikkede Harley for kontakt, Harley kom mere og mere på, Gitte blev mere og mere tændt, og jeg stod og frydede mig over det skønne samarbejde! Og bagefter lavede Vibeke og Balder det samme! Det er 100 % forstærkning for mig som træner, når kursister finder ud af, at klikkeren er et fantastisk værktøj til at skabe exceptionelt samarbejde.
På der efterfølgende LP-hold havde jeg flere tilsvarende oplevelser. Så er det sjovt at være instruktør!
Og hjemme igen kunne jeg så opdatere hjemmesiden for Sydkystens Hundeskole med den gode nyhed, at Marie Veje Gormsen er tilknyttet som instruktør, og skal stå for et hvalpehold fra oktober. Endnu en forstærkning af et i forvejen meget stærkt instruktørteam.
En dejlig dag!!

Ingen kommentarer: