fredag den 24. september 2010

Prioritering og fokus

Foto: Vicky Bjerring

Jeg har haft nogle rigtigt travle dage i forbindelse med arbejdet, så der har ikke været meget hundeaktivitet denne uge … Onsdag tog jeg tidligt hjem, så jeg kunne nå at gå en tur med Megan inden et telefonmøde kl. 1700, og så stod den ellers arbejde resten aftenen.
I går havde jeg naturligvis mine to hold i hhv. rally og LP. Jeg holder meget af begge hold, men som tidligere skrevet ligger mit hjerte hos LP, og det er en fornøjelse at arbejde med detaljerne; fx hvordan man får det rette optag i næseprøven. Nørdet og inspirerende.
I dag fik vi (Sydkystens Hundeskole) så dels ok for lokale til afholdelse af ringtræningskursus med Susanne Jervin, dels ok for tre nye sporkurser med Vibeke Gyldenkærne. Christian (min søn) har arbejdet med nogle forbedringer til hjemmesiden, så jeg synes vi er ret flot kørende i Hundeskolen :-)
Ellers lå dagens hovedfokus – udover at levere til tiden i forbindelse med en arbejdsmæssig deadline! – på en session hos min personlige coach, som arbejdede med en afdækning af min anvendelse af tid, mine præferencer, mine ønsker og mine drømme. Meget tankevækkende, og inklusive en hjemmeopgave, som kræver lidt udover det sædvanlige … Den kræver at jeg kan prioritere og fokusere.
Nu står weekenden for døren, og lørdagen bliver en Megan & far dag. Vi skal på rallychampion kursus hos Oldfruen, et lille luksushold med Anita, Amanda, Mette og undertegnede. 4 nørder og en nørddatter, det kan da kun blive godt!!!
Og så skal jeg da lige nævne at næste nummer af Køge-Herfølge Jagtforenings medlemsblad bliver med en artikel om Spaniel Klubbens LP- og rallyprøver 12. september, illustreret med bl.a. ovenstående skønne foto taget af Vicky Bjerring.

Ingen kommentarer: