søndag den 19. september 2010

Når Good ikke er godt

Lørdag gik turen til Hårlevhallen for at udstille Lille Bjørn på Dansk Terrier Klubs udstilling. Han er jo DKCH og vores mål på udstillingsfronten er at han skal blive KLBCH, og det kræver fire klubcertifikater, hvoraf de to første er hjemme. Det tredje kom ikke i går. Dommeren, Alex Krasilnikoff kunne bestemt ikke lidt Lille Bjørn, som endte med Good, det vi tidligere kaldte en 2. præmie :-(
Det var i øvrigt en af de mindre hyggelige udstillinger vi har været til. Hallen var tæt pakket, udstillere og tilskuer sad lige op ad ringsiden, og det var ret svært at komme rundt i hallen. Lille Bjørn stressede helt op.
Der blev også udstillet amstaffer. Vi fik at vide, fordi vi spurgte hvorfor de måtte være der, at man havde søgt og fået polititilladelse til dette, da det var et privat arrangement, og at amstafferne skulle have mundkurv på uden for ringen. Det var der vist ingen der havde fortalt udstillerne af amstaffer … Vi så i hvert fald ikke noget der lignede en mundkurv.
Vi tog af sted til Køge, for vi havde besluttet at vi skulle have frokost på Brasserie 33. Og blev mødt af et skilt på døren: ”Lukket pga. fest”. Det var ikke vores dag … Vi endte på Korporalskroen hvor vi fik en glimrende frokost, men det var altså ikke Brasserie 33 niveau.

Søndag startede Megan og jeg som hjælpere på Camillas hvalpehold. Der var bestilt en mini-rallybane, Megan var demohund, og 9 førere med herlige hvalpe gennemførte banen. Der var kun et uautoriseret skilt: fri øvelse, og stort set alle kunne demonstrere flotte rulninger :-))))) Til sidst demonstrerede Megan og jeg indlæring af bakning.
Derefter giv turen til Albertslund, hvor vi skulle se LP. LP2 var stort set færdig da jeg kom, men det var skønt at høre at Gitte & Era havde gjort det godt – og de endte som 2. vinder med 204,5, til lykke!!
Jeg fik kigget lidt Eliteklasse, men var egentlig mest kommer for at se LP1.
Trods et kikset stillingsskifte til 5½ fik Susanne & Maddie en ok 1. præmie, og de er under alle omstændigheder kvalificeret til årets LP1-hunde i Herning 6. november. Superflot og stort til lykke med det!
Denise og Becca har virkelig kørt med klatten i weekenden. 171 og 2. vinder i går og 168½ og 3. vinder i dag er da fantastisk flot. Også til lykke med det.
Og så fik Susanne & Kellie deres RBM-titel, selvom løbske Kellie kom stort set direkte fra bilen og ind på rallybanen, og sidst men ikke mindst fik Amanda & Osseau deres RBM-titel, med 97 point og 2. vinder. Kæmpe stort til lykke til jer begge!
Jeg nød at være med som tilskuer! Megan ville vist godt have været noget mere på, men det blev så ikke i dag.

Ingen kommentarer: