onsdag den 1. juni 2011

Støt din hund!

Foto: Charlotte Lia
Jeg har tit tænkt det, men i lørdags til rallyprøven i Køge kom jeg til at sige det højt: Jeg er en meget bedre fører for Lille Bjørn end jeg er for Megan. Med Lille Bjørn er jeg virkelig opmærksom, er helt sikker på hvornår han er fokuseret og hvornår jeg er ved at miste kontakten – og gør straks noget ved det. Med Megan er jeg (lidt) for afslappet, og tillader at hun selv vælger til og fra.

Foto: Charlotte Lia

I lørdags havde jeg en helt præcis strategi for hvad jeg ville gøre hvis Lille Bjørn ikke var på. Med Megan, som jeg faktisk mistede kontakten med flere gange, havde jeg ikke skænket det en tanke.
Det er ikke godt nok hr. hundefører!
Foto: Charlotte Lia

Prøv lige at nyde de skønne fotos Charlotte Lia tog af Lille Bjørn og mig i Østerlars den 20. maj – og spørg så føreren, hvorfor han ikke har samme kontakt med Megan …
Så i går - til sidste omgang træning på Susannes rallyhold - var det præcis det, jeg havde fokus på med Megan. Korte pas, kun belønning ved kontakt, afbryde hvis hun kiggede væk – basal hvalpetræning. Og selvfølgelig virkede det. Så nu begynder jeg at bygge det op igen. Hvis vi kvalificerer os til DM i rallychampion ville det være dejligt at jeg som udgangspunkt har kontakt med Megan :-))))

1 kommentar:

conni sagde ...

SÅDAN Mr. Ûbernørd.

Back to hvalpe basic :-)))))))....og det virker :-)))