lørdag den 10. september 2011

Spaniel Klubbens LP- og rallyprøver den 11. september 2011

Så skulle alt være klar til Spaniel Klubbens årlige LP- og rallyarrangement i morgen.
Megan og jeg mødte 7:45 ved Køge-Herfølge Jagtforening, dels for at sætte det første læs af rekvisitter af i klubhuset, dels (og ikke mindst) for at få græsset på prøvearealet slået. Som man kan se af dette billede:


er det tydeligt, at der var behov for at græsset blev slået.
Vi har fået slået et areal, så der skulle kunne være 2 rallyringe og 1 LP-ring samt noget udenoms, hvor græsset er nyslået.

Hjemme igen var vi ude og handle, og da vi kom hjem var det frokosttid. Jeg havde fået nogle helt friske æg i forbindelse med træningen i går (tak Gitte!) og de 6 blev brugt til en rejeomelet, mums:


Så skulle Lille Bjørn lige testes. Torsdag morgen ville han ikke spise noget, et sikkert tegn på at han ikke var rask. Han havde kastet lidt op, og virkede meget uoplagt. Fredag morgen var status uændret, han ville ikke engang med på morgenturen. I løbet af eftermiddagen fik han det bedre og ville gerne spise lidt, og fik havregrød til aftensmad; han var klart friskere. Her til morgen virkede han helt frisk, men jeg ville være sikker på at han var klar, så vi gennemførte det meste af en LP2 i haven i eftermiddags. Det så fornuftigt ud, så Lille Bjørn er med i morgen :-)
Max? Han er bare fuld af energi og det er godt nok ikke meget han sover. Her er han fanget på et af de sjældne tidspunkter hvor han slapper helt af!


Efter dagens rallyprøver er der flere der har skrevet for at få hundene flyttet til vores prøver i morgen, så papirerne er så opdaterede, som de kan blive.
Vi udnyttede det gode vejr til en gang grillmad, dem har vi virkelig været underforsynet med i år.


I morgen senest 7:30 er Megan, Lille Bjørn og jeg klar i Herfølge, vi glæder os til en fantastisk dag med masser af flot LP- og rallyarbejde.

Ingen kommentarer: