onsdag den 14. september 2011

Max 3 måneder

I dag fylder Max 3 måneder og har været hos os i 5 uger og 1 dag. Og som det passer sig føles det som om han har været her altid.
Han er den første af vores hunde der har haft en decideret træningsplan inden han kom hjem til os, og han har allerede været på 5 x Foundation hos Johanna, 3 x hvalpehold hos Marie og han er blevet socialiseret til den store guldmedalje bl.a. på turen til Bornholm i forbindelse med DM.
Så jeg har en hund på tre måneder som er meget arbejdsivrig, ualmindeligt glad for godbidder, som han arbejder ihærdigt for at få, og med stor udholdenhed når vi træner. Hvis jeg er afvekslende er han gerne på en hel time.

Den videre træning er også planlagt, foreløbig med deltagelse i Foundation II og forhåbentlig et let øvet hold i Sydkystens Hundeskole. Og så skal han med på kursus den 22.-23. oktober hos Helle Damkjær, arrangeret af Susanne Bach for Nørdklubben. Jeg har spurgt Helle hvad hun ville sige til at jeg kom med en hund på 4 måneder, og hun har svaret ”det er da en super god ide at tage lille Max med. Så kan vi se på de ting jeg træner med så ung en hund mhp eliteklassen (engang). Selv har jeg jo netop nu en lille en på den alder og jeg har fået så meget ud af mine nye tiltag med så ung en hund. Så tag ham endelig med.” Så det glæder jeg mig rigtigt meget til. Både Megan og Lille Bjørn og ikke mindst jeg har fået så fantastisk meget ud af tidligere kurser med Helle, så jeg er sikker på at det bliver lærerigt, inspirerende og sjovt.

Vi får ikke taget ret mange billeder af ham, så I må nøjes med fotos af vores aftensmad i dag og et par fotos fra aftenturen med hundene :-)

Ingen kommentarer: