onsdag den 28. september 2011

Når træningen kører

En pragtfuld tirsdag morgen på Solrød Strand

Mandag havde jeg den skønneste træningsaften med først Max, derefter Lille Bjørn på Johannas Foundation/tricks-hold. Når jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo!) er Max let at distrahere, men når jeg gør mig umage (og det gør jeg jo!) så får jeg opmærksomhed, og masser af adfærd at arbejde med. Vi kom rigtigt godt i gang med at kravle under hulahopring, slalom (shapet!) og feetup. Hans indkald er lynende hurtigt, og hans dæk er blevet flot. Han er bare så lækker at arbejde med.
Det samme kan bestemt også siges om Lille Bjørn. Han vil rigtigt gerne prøve de nye øvelser (giver masser af godbidder!!), som at bakke op af bræt (start på at stå på ”hænder” op ad mur) og lave 8-tal gennem hulahopring. Jeg ville rigtigt gerne have input til to LP-fokusområder: stillingsskiftet dæk-stå samt fællesdæk, og jeg fik en masse ideer, som jeg nu arbejder videre med; ja, back to basic, ingen genveje her.
Tirsdag på Maries hold var Max om muligt endnu bedre at arbejde med. Marie blev forsinket da hun var vidne til en trafikulykke, så jeg startede holdet med indkald, og brugte Max som demohund. Naturligvis svigtede han ikke, han stormede i en lige linje hen til mig. Og sådan kørte det bare: masser af kontakt, en flot start på fri ved fod, flere runder på baljen (og nogle gode belønninger efter lidt råd fra Marie), ægte leg med ham, (det plejer han ikke at ville, når der er godbidder i farvandet) og vi kom godt videre med dæk-stå. Der var masser af distraktioner, men Max vil gerne arbejde, hvis han får noget for det - og det gør han!!!
I aften skulle vi ind og spise på Les Trois Cochons, så det blev til lidt, meget fokuseret træning inden vi tog af sted. Først højrehandling med Megan (højreplads). Og så fællesdæk, dæk-stå og bakning med Lille Bjørn. Jeg tog med god samvittighed ind til en fantastisk middag.

Ingen kommentarer: