lørdag den 26. maj 2012

DGI Agility Convention 2012


I går morges kiggede jeg ud i haven og så Max stirre på ”noget”, som viste sig at være en lille fugl. Da jeg kom ud stod Lille Bjørn og Megan der også. Jeg troede fuglen var død, hvad den bestemt ikke var. På underlig vis fik jeg kaldt hundene væk, og pludselig fløj fuglen, og hundene kiggede langt efter den …

I dag gik turen til Fjelsted Skovkro i Ejby (på Fyn)., hvor DGI Agility afholdt DGI Agility Convention. Der blev afholdt 3 x 3 parallelle sessioner, og jeg var inviteret til at holde to indlæg à 2½ time. Et om Underviserteknik: ”Hvordan planlægger og afholder man undervisningen, så den er spændende?” og et om Motivation: ”Bliv klogere på hvad der motiverer hunden samt få råd til, hvordan du sammensætter træningen, så både hunde og førere bliver motiverede til at deltage.” Med henholdsvis 47 og 67 tilmeldte var det emner, som appellerede til de knapt 100 deltagere.

Jeg kan helt i overensstemmelse med sandheden sige, at det kom meget bag på mig at der var så stor interesse for mine to indlæg!

Det er begge områder som jeg brænder for, og det var en fornøjelse at møde en masse engagerede deltagere, som stillede mange gode spørgsmål og dermed bidrog væsentligt til den interaktion, som gjorde indlæggene meget mere levende. Jeg fik en masse positive tilbagemeldinger undervejs, og har allerede et par bestillinger på at holde foredrag igen på bedding :-)

I indlægget om Motivation brugte jeg en del eksempler fra LP-verdenen, og det var vist ikke helt tosset valgt, for det gav meget kvalificeret modspil når jeg talte om timing, kriterier og frekvens – det var ved at blive et LP3-kursus undervejs. Jeg håber deltagerne synes det var lige så interessant som jeg gjorde!

Conni holdt parallelt med mit Motivations-foredrag et indlæg om rallylydighed, og da jeg tog afsked med hende skulle hun i gang med et indlæg om klikkertræning. Dejligt med god repræsentation fra Sydkystens Hundeskole og Nørdklubben ved sådan et arrangement.

Søndag er fri for hundeaktiveteter.

Mandag skal Megan og Lille Bjørn til rallyprøver i Lellinge.

Ingen kommentarer: