torsdag den 17. maj 2012

Planlægning

Dagny Servaes (Theonis) og Harry Liedtke (Ramphis), kilde

I mit arbejde som konsulent er fleksibilitet ét af nøgleordene. Så da der mandag morgen opstod en situation, som gjorde det naturligt at jeg lagde en ekstra indsats det kommende par uger, sagde jeg selvfølgelig ja tak til det. Det gjorde mandagen lidt turbulent, men LP-holdene mandag aften blev naturligvis ikke svigtet :-)

Tirsdag gik turen til Stockholm til et planlægningsmøde, og hjemturen var planlagt, så jeg kunne møde niece Anne på Il Senso, og få noget lækker italiensk mad, nogle skønne vine og dejligt selskab indtil vi skulle over på den anden side af gaden til Cinemateket.

Jeg havde inviteret til intet mindre end - citeret fra Cinematekets hjemmeside: ”Cinemateket præsenterer i samarbejde med Goethe-Instituttet en filmhistorisk skat: ”Das Weib des Pharao” fra 1921 af Ernst Lubitsch. Et af europæisk films mest opulente udstyrsstykker, og den vises med levende musik: tirsdag den 15. maj med rockduoen Howl Baby Howl (Jeppe Brix Sørensen og Silas Hagemann Tinglef) med musikalsk forstærkning.”

Handlingen lyder som var det en opera: Den etiopiske kong Samlak tilbyder den ægyptiske farao Amenes sin datter Makeda som hustru for at sikre fred mellem landene. Amenes forelsker sig i en af Makedas slaver Theonis. Theonis er forelsket i Ramphis, søn af lederen af byggeriet af Amenes pyramide. Etiopierne angriber ægypterne, masser af drama, og både Amenes, Theonis og Ramphis dør til sidst. Med live musik af Howl Baby Howl lige noget for en filmnørd :-) Der kommer en anmeldelse på min filmblog :-)

Onsdag stod den på hvalpehold og rally/LP i Osted.

Torsdag eftermiddag var vi 5 nørder der mødtes til træning i Jersie. Første runde fællessit gik helt i fisk, Lille Bjørn stod, da jeg vendte mig om, og jeg måtte tilbage på at klikke på 5 meter for overhovedet at belønne noget … Heldigvis tog vi senere en anden runde, hvor jeg fik belønnet først efter 20 sekunder, og så efter 30 sekunder.

Fællesdækken gik fint, jeg kom frem efter 30 sekunder i skjul, igen efter 2:30 og korrekt afslutning.

Fremsendingen derefter gik også lidt op i hat og briller. Han løb cirka 7 meter og begyndte at snuse, og jeg måtte ind på 5 meter for at få en ordentlig fremsendelse. Efter lidt mere rod fik vi afsluttet med et flot udløb på 15 meter. Hmmmm.

Stillingsskiftene gik fint, vi havde lidt problemer med sit og dæk under gang, men det var hver gang fordi han hang lidt, og når han havde kontakt, gik skiftene fint. Fri ved fod gik fint, fastholdelse af apporten udvikler sig pænt, og indkald med stop begynder også at ligne noget på 12-15 meter (der er et stykke til 25!!!).

Max var med, og det kunne desværre tydeligt høres. Jeg fik arbejdet lidt med kontakt til sidst, for han vil jo gerne, men vil ikke ”bare” se på, og vil meget gerne hilse på andre hunde og mennesker.

Da vi kom hjem gik jeg direkte ud i haven med ham og lavede den mest fantastiske træning: Masser af skarpe pladser, flotte stillingsskift, en næsten fuld LP1 stå, et LP1 spring og sit og bliv siddende.

En del af dagen er også blevet brugt på at finpudse mine indlæg til den 26. maj, hvor jeg har to indlæg à 2½ time om henholdsvis Underviserteknik og Motivation på DGI’s Agility Convention på Fjelsted Skovkro, se detaljer her.

Fredag står i pt. til ingen hundetræning ... Men lørdag er det Dansk Collie Klub der trækker med rallyprøver (Megan) og LP-prøver (Lille Bjørn) ved Rishøj Hallen i Køge, og søndag er vi fire nørder hvis hunde skal underholde på Kristiansminde.

Ingen kommentarer: