fredag den 15. juni 2012

Tag det roligt

Onsdag sluttede Anitas og mine to første hold i Osted. Et lille skønt hvalpehold og et blandet LP/rallyhold. Og jeg fik endnu engang oplevet det skønne, at se nye deltagere på hvalpehold og på rallybegynderhold udvikle sig fantastisk på ganske kort tid. Det er en fornøjelse at opleve.

Torsdag fyldte Max ét år; det havde jeg helt glemt, men Kirsten mindede mig om det, da jeg kom hjem fra arbejde … Nå, han fik en god gave, nemlig den ugentlige træning hos Johanna. Jeg kom i god tid, så vi var de første, jeg slap ham og han tog nogle runder omkring indhegningen med høns og lam. Men vi var klar til første øvelse, LP1-spring, og faktisk lavede han to pæne spring, selvom han havde opmærksomheden flere andre steder end på mig undervejs. Og så kunne jeg tydeligt mærke at jeg var ret anspændt, fordi jeg bestemt ikke følte mig sikker på om han ville blive, og så fik jeg lavet nogle underlige arm- og kropsbevægelser – rigtigt god træning.

Så arbejdede vi lidt med dæk, og pludselig fik jeg næseblod … lidt voldsomt, men heldigvis var Jeannette, som er sygeplejerske, til stede, så jeg fik professionel hjælp med det samme - tusind tak! Efter lidt pause var vi med i fællesøvelser, hvor Max havde en rigtigt flot sit, og en superdæk (lå to minutter med 3-4 forstærkninger), vores bedste til dato. Så ville jeg arbejde med fremsending; Johanna og jeg var sikre på, at Max havde set target - det havde han muligvis også, men han strøg gennem feltet og over til nogle andre, så jeg skiftede øvelse til lineføring inkl. sit og gå rundt og dæk og gå rundt fra rally. Det gik virkeligt fremragende.

Så tog jeg hjem for at spise og byttede Max med Lille Bjørn og af sted igen. Vi varmede op - mens det andet hold sluttede af - med fine stillingsskift, indkald med stop og lidt lunken springapport … og så begyndte det at bløde ret voldsomt igen. Der var ingen tvivl om, at jeg skulle tage hjem inden træningen kom i gang. Øv øv.

Jeanette havde anbefalet, at jeg kontaktede en specialist, og da jeg også i løbet af natten fik en større omgang næseblod var sagen klar. Jeg ringede i morges kl. 8 og fik en tid 10:10 og efter 1½ time (det meste pauser) havde jeg fået ætset et større område inde i højre næsebor – og fik dekreteret en uges ro. Jeg skal ikke anstrenge mig, ikke bukke mig, ikke for meget sol osv., såret skal have tid til at hele og jeg skal passe på ikke at gøre noget som får blodkarrene i ansigtet til at udvide sig.

Eneste planlagte hundeaktivitet denne weekend er udstilling af Max på søndag i Ballerup. Men naturligvis skal jeg være tilskuer i Albertslund begge dage :-)

Ingen kommentarer: