tirsdag den 30. december 2014

Årets sidste træning

Først havde jeg aftalt noget selvtræning med Ingrid i hallen, pga. misforståelse fra min side blev det kun til en lille time. Det primære fokus var at Ingrids Edit-Aurora, som blev overfaldet forleden, fik en god oplevelse sammen med Max. De fik leget godt sammen og det var dejligt at opleve.

Jeg fik trænet lidt med Max, det gik fint. Igen mest leg. Men fokus er at han holder focus på mig.

Lille Bjørn var på Susannes LP-hold og han var bare totalt tændt.

Først skulle vi arbejde med et forløb, hvor der var fokus på overgange: Fri ved fod, stillingsskift, dirigeret apport og positioner under gang.

Fri ved foden var med masser af forstærkning af vendinger og hold da op en kontakt, der var. Han går superflot og vendingerne bliver meget skarpe.

I overgangen fik han først vil belønning, og så afdæmpning og kradse på ryggen for at få ro på.

Det første stillingsskift fik jeg forkludret med et usikkert signal, men så kom der ellers 4 knivskarpe! Noget af det flotteste han har lavet, Igen vild jubel.

I dirigeret apport, han havde så meget fokus på mig i udgangen, at stoppet blev lidt langsomt, men resten var super, idet jeg klikkede for plads med apport i munden. Vi havde valgt de mellemstore apporter, og det var ikke noget problem.

Positioner blev noget rodede, da jeg belønnede vendingerne undervejs.

Samlet et dejligt forløb, hvor man godt kunne mærke at Lille Bjørn virkelig var sulten efter at træne. Jeg synes jeg har fundet en god balance mellem øvelserne, så han bevarer energien - og jeg skal til at have lidt mere fokus på detaljer.

Til sidst arbejdede vi med pladsposition med apport i munden, som vi lige dissekerede – der er dømt kampagne de næste 14 dage, for det er dér vi mister point hver gang i de to apporteringsøvelser og næseprøven - og det skal der gøres noget ved!

Dejlig afslutning på et rigtigt godt træningsår.

I morgen kommer den store finale med dobbeltrallyprøve i hallen. Mon ikke der kommer en blog om den i morgen aften :-)

Ingen kommentarer: