søndag den 26. juli 2015

Jubilæum

Charlotte, Anita, Christina, Merete, Susanne, Connie og Paul

Jeg har virkelig skulle tage tilløb til denne weekends blog.

Jeg har deltaget i to skønne arrangementer: En Roskildetur med gode hundevenner og Sydkystens Hundeskoles dobbelte rallyprøver i Osted i dag.

Der er masser at skrive om, men der mangler lige pynten på lagkagen.

Har jeg tænkt.

Men sådan tænker jeg ikke længere, hvor jeg er kommet mig over dagens skuffelse.

Megan var i dag til sin officielle rallyprøve nr. 100. Hun debuterede 23. juni 2007, hun har været med til DM de sidste 4 år – og jeg krydser fingre for at hun også kommer med i år – og jeg var sådan set ligeglad med hvordan det gik i dag, bare hun bestod. Jeg gjorde dermed præcis det Lanny Bassham skriver man ikke skal, jeg tænkte på resultat frem for processen. Selvom jeg prøvede at at bilde mig selv ind, at jeg tænkte på proces under prøven, blev det alligevel til lidt fokus på point.

Den officielle del er at vi fik IB, for 15. gang ud af 100. Vi fik 2 x 13, 1 x 3 og 6 x 1 = 65 point. Den reelle del er at Megan fik supergodt, og at vi missede to øvelser som vi normalt ingen problemer har med. Det var de 26, en tredje ommer til 3 og så 6 1’ere.

Så der kom straks forslag om at ændre målet til 100 beståede prøver. Og ja, hvorfor ikke, sådan som hun går nu skal vi bare fortsætte.

Megan er totalt uberørt og far kan trøste sig med, at det ikke var en prøve, der betød noget.

Formålet med prøverne i dag var at skabe et overskud til Hundesport mod Cancer. I skrivende stund har vi et overskud på 11.543 kr., så det er da ganske tilfredsstillende. Kæmpestor tak til alle deltagerne samt dommer Anita, sekretærer Susanne og Christina, tidtagere Connie og Charlotte og praktiker Merete.

Og en særlig tak til Johanna, som trods et meget presset program både deltog i prøverne og havde bagt nogle meget lækre muffins i anledning af Megans jubilæumsprøve!

Ingen kommentarer: