tirsdag den 28. januar 2020

Lille Bjørn 9.3.2007-28.1.2020

Den sidste tur til stranden og det allersidste foto
Kære Lille Bjørn,

Vores 2020 blev slet ikke, som jeg havde drømt om. Jeg havde håbet, at vi skulle fortsætte vores hyggelige Nose Work træning og glædet mig til at vi skulle til prøve den 12. april.

I stedet måtte vi sige farvel til dig i dag, og du skal afsted på din sidste rejse alene.

Foto: Grafiko.dk
Vi har haft så mange fantastiske oplevelser sammen, så jeg slet ikke kan overskue det. Hvis nogen spurgte mig, hvad den eller de bedste oplevelser har været, vi har haft sammen, ville jeg komme meget i tvivl.

Foto: Vicky Bjerring
Foto: Grafiko.dk
Vi har haft en masse gode oplevelser til LP-prøver, og jeg glemmer aldrig den dag du blev LP3, og de sidste prøver vi gik sammen, hvor vi var uheldige, at vi ikke fik 1. præmier. Vi tog rigtig fusen på folk, der ikke troede Norwich terriere kunne lære ret meget 😊 

Foto: Grafiko.dk
Kan du huske kurset hos Nina, som fik mig til at tro på, at vi skulle gå Eliteklasse?

Foto: Grafiko.dk
Jeg kan huske en masse fantastiske rallyprøver. Fx den dag du blev RØM og vi var i fjernsynet. Og den dag du blev champion i Osted. Og din debut i championklasse.

Juniorklasse 27. april 2018. Mathilde og Lille Bjørn (foto: Mette Thomsen)

Du var til DM 5 gange, til Årets Hund 4 gange og i finalen til jubilæumsprøven 2016. Flere gange har det været med Mathilde som fører, og det har været skønt at opleve jeres samarbejde – I passede fantastisk sammen, og det var dejligt at hun kunne gå med dig, da vi ikke længere kunne gå grund af din dårlige hørelse.

Vi kom meget sent i gang med HTM, men hold da op, hvor var det lige noget for os 😊 Vi kørte lige igennem HTM1 og HTM2, og du blev ovenikøbet Årets Hund i HTM2, du kan tro, jeg var stolt.


Lille Bjørn i HTM senior (foto: Louise Vig)

Vores allerbedsteprøve er nok alligevel ret nem at nævne. Det var HTM senior den 17. december 2019, juleafslutningen hos Anja og Johanna. ALT kørte perfekt, du gjorde alt det vi havde trænet, du var totalt fokuseret og mit hjerte bankede af stolthed. At vi ovenikøbet blev nr. 2 ud af 31 og med vores allerbedste point nogensinde, det var den skønneste måde at slutte af på.

Foto: Grafiko.dk
Selvfølgelig kunne vi have nået mere, men det er jo lige meget nu. Vi har nået meget mere end nogen kunne have drømt om. Jeg har lært utroligt meget af dig og din stærke vilje. Vi nåede stjernerne sammen.

Foto: Grafiko.dk
Tak for alt Lille Bjørn.


Titlerne: DKCH KLBCH LP1 LP2 LP3 RBM RØM DKRLCH RJM RLD-N (SE) RLD-F (SE) HTM1 HTM2 HTM2HIF18 ÅHHTM218 Wessex Paddington. Årets LP2-terrier og årets rally ekspert terrier i DTK 2011. Danmarksmester i LP3 i DTK 2012. Årets LP3-terrier i DTK 2012 og 2013.

Ingen kommentarer: