søndag den 26. januar 2020

Administrativt arbejde


I dag havde jeg ingen planer, udover at klare noget administrativt arbejde. Det lyder kedeligt, men det er det bestemt ikke 😊


Morgenturen var samme rute som sidste søndag, men det var diset, så ikke helt så hyggeligt, men stadig en skøn mental renselse.

Efter morgenturen med hundene gik Kirsten og jeg vores morgentur, en ny rute på godt 5 kilometer. Uden hunde betyder noget højere tempo, og at vi kan have fokus på andet end hundene.

Efter morgenmaden startede det administrative, hvor jeg dels skulle samle op på Rallyinstruktøruddannelsen i går, dels færdiggøre årsregnskabet for 2019 for Sydkystens Hundeskole.

En del af opsamlingen er at skaffe ekvipager til næste runde, hvor kursisterne for første gang skal møde ”rigtige” kursister, og det lykkedes som altid at få interesserede nok.

Årsregnskabet har drillet lidt, men jeg fandt ud af, at et fortegn var sat forkert!!! Da det blev rettet, balancerede regnskabet fint, og det er jo dejligt, at jeg med ro i sjælen kan overdrage det til revisoren.

Max, Otto og jeg tog til parkeringspladsen ved Trylleskoven og gik en eftermiddagstur.






Vi fik, som altid 😉, dejlig aftensmad.

Til aften var der nogle opgaver vedrørende rallyøvelsesbeskrivelserne, der skulle klares, og det blev de, og de er sendt til udvalget til kommentering.

#Livsnydelse

Ingen kommentarer: