fredag den 10. januar 2020

Statistikker aka Nørderi


På næste lørdag har DKK sit årlige rallydommermøde. I den forbindelse er der tradition for, at jeg laver lidt statistik for året, der er gået, og i år bliver ingen undtagelse.

Ifølge et udtræk fra Hundeweb for hele 2019 har jeg dømt 16 rallyprøver og i alt 509 ekvipager. Heraf har 39 fået 100 point. Det snyder lidt, for der er mange IB’er, der ikke er registeret, og jeg har dømt nordiske klasser, som ikke registeret i Hundeweb.

Jeg er nr. 11 med 38 starter på listen over førere med flest starter, og Max er nr. 1 på listen over hunde med flest starter med i alt 67, Mathilde har bidraget med de 29.

662 danske stambogsførte hunde har været til prøve og den syvendeældste er Lille Bjørn født 9. marts 2007. Den ældste havde jeg selv fornøjelsen at dømme, det var Django med Anita som fører, han er født 11. juli 2004.

Jeg fører som bekendt omhyggeligt regnskab med alle hundenes prøver og mine egne dommeropgaver

Der er jubilæer under opsejling 😊

8. februar 2020 dømmer Anita mig for 76. gang, det er rekord, og i løbet af året kommer hun op på at dømme Max for 50. gang (pt. 43).

21. marts 2020 på Bornholm dømmer Anita mig for 50. gang i championklasse.

22. marts 2020 på Bornholm dømmer jeg rallyprøve nr. 100. Max er oppe i championklasse, og det bliver min championklasse nr. 300 (med Megan, Lille Bjørn og Max).

29. marts 2020 i Holbæk når Max op på championklasse nr. 126 og tangerer dermed Megans rekord.

Som altid kan jeg sige, at det ikke kan bruges til noget, det er bare nørderi 😉

Apropos nørderi, så drypper jeg mit venstre øje daglig efter operationen, og det højre øje drypper jeg med noget andet pga. en let øjekatar. Der står på indlægssedlen, at man skal have øjet lukket tre minutter efter at der er dryppet. Og hvad gør en nørd så? Visualiserer en rallybanegennemgang naturligvis.

Jeg har brugt Anitas bane fra i lørdags, men der har hele tiden været noget, der ikke fungerede, fordi jeg ikke kunne huske hele banen. I går skrev jeg så til Anita og fik banen, og nu kører det bare derudaf.

Det samme med Amandas, som jeg bare ikke kunne huske slutningen af, og der var også en fejl tidligere, når jeg visualiserede. Men nu har jeg også fået den, og skifter mellem visualisering af de to baner. Og tro mig, det er to megafede oplevelser!!!

I morgen skal jeg dømme for Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde i Herringløse Agilitycenter. Jeg drømmer som altid om, at dagen bliver én, som for nogen af deltagerne bliver den, hvor nogle af deres drømme bliver realiseret.

Kirsten skal til fødselsdag, og for at Otto ikke skal være for længe ”alene” hjemme (Lille Bjørn og Max er selvfølgelig hjemme) tager jeg ham med, og der er lavet lufteaftaler med Mette/Mathilde og Louise, så han skal nok få en god dag!

Illustrationen er fra dagens spændende leverance med 6 forskellige amerikanske Pinot Noirs fra Smalle Vine.

Ingen kommentarer: