søndag den 19. januar 2020

En dejlig weekend


Ordet livsnyder har jeg virkelig taget til mig. Jeg har egentlig ikke tænkt på mig selv som en livsnyder, men det er da det, jeg er, og det var godt set af Anja ❤️ Og en fed indfaldsvinkel til dette blogindlæg om en skøn weekend.


Fredag kom jeg hjem, så jeg kunne nå at gå med Max og Otto inden det blev mørkt, det er ren mental optankning med sådan en tur. Kirsten havde købt østers til mig, og jeg åbnede en flaske Moët & Chandon Impérial til. Det er noget af det bedste jeg véd: Østers og Champagne.

Derefter afslapning i sofaen med udsigt til Max og Otto:


Enhver hundeven vil give mig ret: Det bliver ikke bedre!

Lørdag havde vi det årlige rallydommermøde på Fjelsted Skov. Den ligger fast på lørdagen i uge 3, og i år startede vi med DKK-dommermøde og efter frokost havde vi to timers fællesmøde med DcH-dommerne.

Jeg fulgtes som sædvanlig med Anita og Amanda, det er altid tophyggeligt.

Som vært for DKK-dommermødet havde jeg naturligvis sørget for dagsorden og præsentation, og jeg synes det var et rigtigt godt møde. Masser af informationer, diskussioner i en god og konstruktiv stemning, og en stribe opgaver at arbejde videre med.

Desværre var der også et meget sørgeligt islæt. Anette Christensen døde i tirsdags. Irene, hendes gode veninde, holdt en smuk og bevægende mindetale inden Anette på begge møder blev æret med 1 minuts stilhed.


Fra eftermiddagens møde har Lone taget dette skønne foto af Iben og mig, vi har netop illustreret skæv bakning, og jeg var ikke helt tilfreds med min hund 😉


I morges gik jeg en lidt længere morgentur end normalt - Lille Bjørn er ikke længere til så lange ture – men han var hel frisk og vi gik i det skønneste måneskin ned til badebroen ved Jersie Strandpark. Da vi gik tilbage, blev det lysere og lysere og det var bare en fantastisk morgentur.

Kirsten og jeg gik en morgentur sammen, og da vi kom hjem lidt i 10 havde jeg allerede gået dobbelt så langt som i går.


Vi var i Meny for at handle til aftensmaden, og vi fandt bl.a. nogle rødspættefileter, og besluttede spontant at vi skulle have citronrødspætte med persilleolie til frokost, en af mine favoritretter, som vi ikke har fået i mange år.


Eftermiddagsturen blev fra parkeringspladsen ved Trylleskoven (det var lige ved, at jeg ikke kunne få en parkeringsplads!), på turen mødte vi bl.a. en masse gæs.

Kirsten sørgede for at vi fik en gang fysisk træning, cirka 20 minutter tror jeg, herunder tre planker så længe jeg kunne. Nummer 2, der visualiserede jeg Anitas rallybane fra 4.1, god træning! Nummer 3, der visualiserede jeg Amandas bane fra 4.1, jeg kunne ikke huske skilt 15, så afslutningen blev noget rod, og jeg fik ikke udredet det før jeg ikke kunne holde planken længere … fed træning.


Jeg forkælede mig selv med en Allinga's Ejing Lânga- Bent fra Small Batch inden aftensmaden.


Aftensmaden var svinemørbrad asian style, som vi fik en Svaneke Julebryg til, perfekt match. Det gav også associationer til en masse dejlige oplevelser på Bornholm, og flere besøg på Bornholm i 2020.

Vi skal nyde livet, mens vi er i stand til det ❤️

Ingen kommentarer: