lørdag den 10. oktober 2020

Årets hund i rally 2020

 

(Alle videoer og fotos er taget af Mette, tusind tak!)

Jeg havde i dag fornøjelsen at være en del af finalerne i Årets Hund i rally i DKK. Som arrangør, dommer og deltager. Jeg vil her fokusere kort på mine egne hundes resultater 😊

Opvarmning

Max og jeg var oppe i championklasse. En skøn bane designet af Susann. Vi har virkelig fået styr på opvarmningen Max og jeg, og gik en bane som føltes godt helt ind i hjertet. Amanda roste mig specielt for en flot ommer i 321, jeg kom næsten til at grine, da Max satte sig i ståen, for jeg tog en vejrtræningspause på det forkerte tidspunkt, og det var da ikke smart. Vi endte med 90 point som gennemsnit af Susann og Amandas bedømmelser, det rakte til nr. 12 ud af 14 på dagen og samlet nr. 12 til Årets Hund. 

Skøn opvarmning med Otto

Otto var oppe i begynderklasse. En lækker og hurtig bane designet af Amanda. Otto var ret uimponeret af omgivelserne, så efter vores sædvanlige fine opvarmning var han klar til at gå en flot bane. Den føltes lige så godt i hjertet som prøven med Max. Otto var glad og logrende og vi gik det måske bedste til en prøve nogensinde (vi debuterede 1. august). Vi fik 96 point, det blev til nr. 8 ud af 10 på dagen og samlet nr. 6 til Årets Hund.

   

Endelig skulle Mathilde gå med Max i juniorklasse. Jeg så hele prøven fra sekretærbordet, og det var SÅ flot! 97,5 point og nr. 1 ud af 3 på dagen og samlet nr. 2 til Årets Hund. Det var det optimale resultat af dagens prøve, og Mathilde var meget stolt. Du er en stjerne Mathilde!!! 

Præmieoverrækkelse i juniorklasse

Jeg kunne ikke have ønsket mig mere af dagen! Tre superflotte banegennemgange, jeg havde de helt rigtige følelser med begge hunde, og de fik også pæne resultater alle sammen. Fed dag i Feldballe 😉

Ingen kommentarer: