fredag den 16. april 2021

Everyone Says I Love You

Hundehygge fredag eftermiddag

I tirsdags genså jeg Horse Feathers med Marx Brothers. 

Der er meget at indvende mod filmen, som film, men jeg sætter stor pris på den, og specielt er jeg vild med Everyone Says I Love You, som vi får i fire versioner: med Zeppo, Chico, Groucho og Harpo. 

Det er fire vidt forskelligt udgaver, og jeg har valgt Groucho udgaven som udgangspunkt for Ottos FS1-debut. 

Hvis du kære læser ikke har set det komme, så kan det uden tvivl underbygges af udsagn i mine blogindlæg, men nu kan jeg mærke, at det kribler for at gøre et eller andet på FS-fronten med Otto.

Vi har som tidligere nævnt arbejdet lidt med DMWYD, og det har givet en masse god energi. 


Rallytræningen er kommet ind i en supergod gænge, i går var det igen med Tina og Bettina i Jersie. Pga. et møde kom jeg sent, men Tina havde forberedt banen, og der var fuld gang i træningen, da jeg kom. 

Jeg landede og fik taget nogle dybe indåndinger eller flere inden jeg gik banen med Max et par gange. Det gik rigtigt godt, langt det meste fungerede rigtigt fint. Der var noget underligt med en stå, som jeg lavede om flere gange og måtte analysere nøje, da jeg kom hjem. 


Otto gik fantastisk, han var alt for lidt opvarmet, men vi havde en fest sammen. Jeg er vild med at arbejde med ham, og vi fik en masse succes undervejs under de to banegennemgange, hvor vi ganske naturligt fik arbejdet med øvelser fra championklasse og ekspertklasse. 

Der sker rigtigt meget på rallyprøvefronten de kommende uger, så jeg er glad for min tjekliste, der sikrer, at jeg har overblik over det hele. 

I morgen står den på træning med begge hunde hos Camilla i Hvalsø, det glæder jeg mig som altid meget til 😊 

Søndag har vi rallydysten Q1 i Sydkystens Hundeskole. Vi er en lille gruppe der bruger banerne til træning, så vi både kan gå op officielt, træne, og have det hyggeligt sammen. Vi har engageret Stine, kommende rallydommer, til at dømme, så vi er sikre på at få skarpe øjne på vores banegennemgange, uanset om de er officielle eller uofficielle. 

I næste weekend er der dobbelt rallyprøve i Kirke Hyllinge, med Champion, Senior og Begynder. Conni, Liv og jeg dømmer og går op hos hinanden, det bliver fantastisk at prøve. Der er stadig ledige pladser i seniorklasse, hvis du skulle få lyst 😉 

Søndag den 25. april er der rallydysten Q2 igen med Stine som dommer. 

Jeg springer frem til maj, hvor jeg skal dømme for Rødovre Brugshundeklub den 7., og står for en prøve med Liv som dommer den 8. i Kirke Hyllinge. 

Ugen efter står den på årets største enkeltprøve i SHS, kvalifikationsprøve til Årets Hund den 15. maj hos Dansk Hundeskole i Roskilde. Der er 89 tilmeldte, det er til at tage og føle på. 

Prøven er lukket for tilmeldinger i går, og der forestår lidt planlægning. 


Den 16. maj er der to prøver hos Neel til støtte for Helle, der er allerede 38 tilmeldte og forhåbentlig en del flere på vej. 

Jeg kan godt mærke, at jeg er kommet i en situation, hvor jeg har et ret stort energioverskud. 

Jeg føler mig ovenpå arbejdsmæssigt, på den organisatoriske side (DKK-, NKU- og FCI-rally), på arrangørsiden (masser af rallyprøver som arrangør og dommer) og ikke mindst træningsmæssigt. 

Jeg kan mærke, at jeg anvender min overskydende energi på en god måde, og har håndteret situationer, som før nemt kunne have skabt kriser, så de har ført til noget konstruktivt.

Ingen kommentarer: