torsdag den 29. april 2021

Motivation

Fuldt fokuseret Max (foto: Jacob)

På et all-staff møde i dag skulle vi til sidst svare på forskellige spørgsmål om, hvordan vi havde det og hvad vi konkret ville lave om på. 

Jeg vil konkret lave om på ingenting hverken arbejdsmæssigt eller i øvrigt lige nu. Jeg stortrives og er topmotiveret … hvorfor ændre på det 😉 

I søndags startede Kirsten og jeg med en times skøn og hård bootcamp, styret med hård men kærlig hånd af Amalie. 

Om eftermiddagen havde vi arrangeret rallydysten Q2. Den officielle konkurrence er der ikke så meget at sige om, det jeg specielt vil huske dagen for, var anden tur på begynderbanen med Otto, uden line og på højre side. Han var totalt cool og gik superflot. Det er sådanne øjeblikke der gør, at jeg virkelig mærker at vi udvikler os fantastisk sammen. Stine roste os meget, tak for det! 

Tak til Jacob for fotoet af en meget fokuseret Max! 


Mandag startede med den skønneste morgentur og en vidunderlig solopgang. 

Jeg blev mindet om at det var 6-årsdagen (!) for Nedsmeltning, og jeg mindede mig selvom det fantastiske forløb, dét blev starten på 😊 

Til aften havde vi endnu et møde i DKKs rallyudvalg, hvor vi arbejder rigtigt godt sammen og får en masse fra hånden. 

Tirsdag var Kirstens bil på værksted og til syn, jeg gik ned for at hente den sammen med Max. 


Derefter tog jeg til Jersie for at træne med Otto. Der blev stillet nogle kegler op, vi arbejdede med fri ved fod, ren motivationstræning og legede længe efter. En rigtig dejlig træning, som løftede humøret endnu mere. 

Onsdag kort: fitness og pizza 😉 

I dag fik jeg første COVID-19-vaccination, næste er sat til 3. juni. 

Træningen med Tina og Bettina blev med kort varsel aflyst, da vejret ikke var så tiltalende, men jeg trænede lidt med begge hundene, to korte pas og masser af motivation. 


Max og jeg startede med ”de fem øvelser, vi nemmest løber sur i” og ALT fungerede fuldstændig perfekt. Så der stoppede træningen og vi legede sammen, noget længere tid en vi havde trænet. 


Otto kom ud, vi gik lidt fri ved fod, legede, lidt fri ved fod, og vi så legede vi for resten. En kort og enkel træning, og jeg tog afsted med to meget glade hunde og en meget træt mig 😉 

Den forlængede weekend står på konkurrencer og træning. 

I morgen tager Amanda og jeg til Odder til Zakkai Hundecenters rallyprøve med Dumle og Max. 

Otto var også tilmeldt men jeg har afmeldt ham, dels fordi det ikke var fair overfor ham, at vi skulle vente yderligere over 5 timer før han skulle op, dels fordi Amanda og jeg kan komme hjem tidligt på eftermiddagen fremfor ud på aftenen. 

Jeg glæder mig rigtigt meget, både til at skulle op med Max, og – måske mest – til en hyggelig tur med Amanda. 

Lørdag er jeg tilmeldt Denfittecoach Power Dyst 2021, der var tre af de seje kvinder fra seniorholdet der efterlyste en makker, og jeg var nem at lokke. Det bliver smaddersjovt, vi er fire hold der skal kæmpe mod hinanden i forskellige discipliner, som vi ikke kender på forhånd. Kirsten er med som supporter og står for forsyninger. 

Søndag bliver store hundetræningsdag. Først 2 gange rally hos Camilla, så hjem og vende, og så har jeg en aftale med Mia om en enetime i Nose Work med Otto. 

Vi har været så heldige at blive udtrukket til NW1-prøve den 13. maj, og mangler i den grad træning, så vi skal have Mias øjne på vores niveau, og ideer til fokuseret træning inden prøven.

Ingen kommentarer: