torsdag den 8. april 2021

Fed rallytræning med spring

Max var en stjerne :-)

Det var et tilfælde at Tina og jeg kom til at tale om at træne sammen, og pludselig er det blevet en tradition at Betinna, Tina og jeg mødes cirka hver anden uge og træner i Jersie. 

Masser af spring!

Jeg havde spurgt, om der var nogen ønsker til banen i dag, og Tina kunne tænke sig noget med to spring, og så blev jeg revet med, og designede en bane med 4 dobbeltspring, 1 enkeltspring, 1 vending foran et spring, 1 snur rundt og 1 springvand mellem to spring. 

Vi var enige om, at det var en fed bane at gå, med gode udfordringer og lidt krævende, for der var ikke nummerskilte på, så man skulle holde tungen lige i munden for at gå rigtigt. 

Jeg kom i god tid, stillede banen om ekskl. spring, gik en luftetur med hundene, og trænede så med Otto. En lige dato, så det var primært på højre side, masser af følge på højre side. Og et kort pas med indtagelse af position på venstre side. Meget intensitet, masser af energi og masser af leg. 

Da Bettina kom, blev banen suppleret med de to spring, og så var vi klar til banegennemgang, og jeg gik den også et par gange, for den var altså lidt tricky … 

Tina under banegennemgangen

Jeg gik banen med Max to gange, først med venstrestart efter ganske lidt opvarmning; det gik supergodt, jeg tror der var en ommer, fordi jeg glemte en kommando, og lidt snus, men hans fokus fejlede intet og intensiteten var helt i top. Senere gik vi den med højre start og det var noget af det bedste vi har gået. Max’ topfokuseret og jeg topkoncentreret, så er vi sgu skrappe sammen 😉 Jeg havde også den gode, forpustede følelse bagefter, når jeg véd, jeg har gjort det så godt som jeg kunne, og legen var fed!!! 

Otto kom ud til sidst, og vi gik banen højrehandlet. Det var også ret fedt. Meget lækker kontakt, og masser af energi og intensitet. Jeg lavede nogle variationer af springene, det med at blive, når jeg går, træner vi separat, men spring ro spring var der ingen problemer hverken venstre eller højrehandlet, og det var samlet bare en skøn oplevelse. Igen fed leg bagefter! 

Afslutning med lidt hyggesnak og aftale om næste træning, tak Tina og Bettina for endnu en fed træningsomgang 😊

Ingen kommentarer: