torsdag den 1. april 2021

Påsketræning


I mandags var jeg for første gang i over et år i Nets, dog kun for en kort bemærkning, for at hente julegaven fra 2020; Kirsten og hundene var med. Jeg blev mindet om, hvor uendeligt lidt jeg savner at KØRE frem og tilbage fra arbejde, det er virkelig dejligt at arbejde hjemmefra. 
Mandag aften havde vi møde i DKKs rallyudvalg, hvor vi talte om opdatering af øvelsesbeskrivelser med flytning af skilte og nye skilte, superspændende! 

Tirsdag havde Otto og jeg igen en træningsaftale med Girah og Anita. Mit fokus var igen primært på højre- og venstrepositionen. 

Tirsdag aften havde vi møde i et underudvalg til FCI’s rallyudvalg. Vi havde fokus på generelle retningslinjer for rally herunder bedømmelser. Jeg synes især det var spændende, at vi fik en god diskussion om, hvorvidt kriterierne er ved at blive så hårde, at rally på topniveau bliver bedømt som LP … og heldigvis var vi enige om, at det bestemt ikke er det, vi ønsker. 

Onsdag fik jeg forstyrret Lonni, som har ferie, så jeg kunne få grundlaget for at opdatere DM- og ÅH-listerne i rally, som der generelt er stor interesse for. Lonni var som altid frisk, tak for det. 

Onsdag aften var Kirsten og jeg til næstsidste runde af denne runde af vinterbootcamp fitness. Det var rigtigt varmt, og for første gang i år var jeg i shorts. Hård og fed træning. 


 Vi havde bestilt pizza takeaway fra Braunstein i Køge. De havde pres på, så pizzaerne var ikke klar, da vi kom, men vi fik tilbudt en øl til ventetiden, og det var ikke svært at takke ja 😉 


I dag gik morgenturen for første gang i mange måneder nordpå, for man må ikke gå sydpå, Jeg har lært at sige pyt, men jeg bliver da lidt harm over at folk er helt ligeglade.

Jeg havde igen igen en træningsaftale med Girah og Anita (samt Dumle og Amanda). Jeg trænede igen primært venstreposition, men også diverse FP2-aktiviteter. 

I eftermiddags fik jeg set Rosita, med Mary Pickford, instrueret af Ernst Lubitsch. Den skriver jeg om særskilt 😊 PS: Det er en stumfilm fra 1923. 

De kommende påskedage er der ikke de store planer for. I morgen træning med Mette, lørdag enetime med Otto hos Johanna, søndag fitness direkte efterfulgt af afhentning af påskefrokost fra Strøby Egede Forsamlingshus anno 1942 og mandag enetime med Otto hos Amanda.

Ingen kommentarer: