søndag den 28. marts 2021

IB med et stort smil

Hvad siger Lone til Paul?

Årets første rallyprøve, hvor jeg selv skulle op, blev afviklet i dag i DKK Kreds 2 hos Pia og John i Løserup. Det var som altid meget velorganiseret, og som dommer nød jeg godt af flot servicering, og bl.a. den skønneste suppe til frokost, lige hvad der var brug for på en kølig og lidt blæsende dag. 

Jeg kom lidt i 8 og gik en tur med hundene på området, inden jeg gjorde min første bane, seniorbanen, klar. Derefter kom Max ud og derefter var alt fokus på ham. 

Hvis du ikke kender resultat, eller har tolket overskriften, så gæt hvad Lone siger til mig ... ;-)

Vi gik en supergod bane, Max var virkelig på. Der var lidt træghed i starten, først ved bakke 1-2 skridt på højre side, så sideskift om kegle fra højre side, som vi måtte lave om. Der var masser af flotte momenter, bl.a. Hund sit, løb forbi 2 spring, kald ind, enkelt spring ro (over det andet spring fra den første springøvelse) og 321 på venstre side. Jeg véd ikke om jeg fik slappet af, da vi nærmede os slutningen, men på skilt 17 (stå gå fra), satte Max sig, også i ommeren, og da jeg kaldte ham ind på modsat side, satte jeg af for både mig og omgivelserne ukendte/uforståelige årsager i løb og løb i mål?! Så minus 23 på de sidste 3 skilte inkl. mål. Med den nævnte ommer og 5 x 1 endte vi på 69 point og IB. 

Overskriften på dette blogindlæg var de første 5 ord i den MSN jeg sendte efter prøven. Jeg var superglad over Max’ fede fokus, Lone Sommers feedback og det føltes bare godt, for mit fokus var slet ikke på point. 

Se billedet igen: Jeg tror jeg havde set ligesådan ud, hvis Lone havde fortalt at jeg havde gået til 100 point. I, der følger min blog, véd at jeg har kæmpet med at håndtere dårlige resultater, og jeg synes billedet fint illustrerer, at jeg tog IB'en pænt ;-)

Derefter dømte jeg 11 senior, 8 ekspert og 19 øvet klasse, inden jeg skulle med i den sidste banegennemgang i begynderklasse med Otto. 

Der var tre banegennemgange i en klasse med 27 ekvipager!!! 

Otto blev varmet godt op, og vi gik en fin bane. Der var lidt snus, en stram line, lidt skævhed, en ommer fordi der kom en ikke ønsket spin i en øvelse, og en ommer fordi han var for langt fremme i en øvelse, hvor han skulle sætte sig. Vi endte med 87 point og endte cirka midt i feltet pointmæssigt. 

Men hans attitude var fed, og det, der mangler i forhold til at gå en rigtig god bane hvad angår point, har vi fokus på i træningen. Så dette var bare et lille skridt på vejen, og en bekræftelse af, at det er fornuftigt at blive begynderklasse et stykke tid endnu. 

En særlig tak til Mette Thomsen, som gik nogle gode ture med begge hundene i løbet af dagen, så jeg kunne fokusere på dommergerningen!!!

Ingen kommentarer: