mandag den 28. juni 2021

Bornholm og rally

Paradisbakkerne (Kodalen)

Vi havde endnu en forrygende ferie på Bornholm. De første dage skrev jeg om her.

Fredagen vil jeg specielt huske for to ting: at opleve Leah ride og at vi for første gang fejrede svensk midsommar.


Vi havde booket en tur til Leah hos Rideture Bornholm. Leah er 2 år og 9 måneder, har elsket heste altid, og at opleve hende på en ridetur var fantastisk. Hun kan kun blive en inkarneret hestepige. Hun er selvfølgelig også vild med hundene 😉


Derefter stod den på midsommar. Marita og Lars, Sandras forældre, havde gjort en masse mad klar hjemmefra, og det var bare at læne sig tilbage og nyde!!!

Kalkmaleri i Nylars Kirke

Lørdag besøgte vi de sidste to af de fire bornholmske rundkirker: Ols Kirke og Nylars Kirke.  

Hundene fik en tur i Paradisbakkerne, og dagene sluttede med fødselsdag for Christian, Sandra og Lars, som ikke har haft mulighed for at fejre sammen. Marita og Lars havde igen sørget for en overdådig middag.

Søndag var sidste dag på Bornholm i denne omgang.

Morgenturen slog alle andre morgenture, da jeg fik set tre rådyr.


Morgenturen startede på en sti bag Klinteløkken, hvor vi så et rådyr. 


Derfra gik turen ned til kyststien, og op et stykke ind mod Allinge, og der så vi så nummer to, ganske tæt på. Det sidste passerede vejen et øjeblik efter. Dejlig oplevelse!


Hjemturen fra Sandkås-Tejn, gik via Allinge Røgeri, Sandvig og Hammershus, tilbage til Allinge og langs kysten tilbage til Rønne. Strategiske stop i Svaneke (isvaffel hos Bornholms Ismejeri) og Snogebæk (pizza hos Levertranfabrikken).

Vi valgte en ”sikker” vej hjem, pga. stenkast historierne, og kom ud for den farligste situation på hele ferien, en bil mod os i venstre side på en ret smal vej … han nåede dog at rette op.


Vi havde købt et kilo store pille-selv-rejer med hjem, plus et godt brød, og med champagne i glasset sluttede vi behørigt en uges ferie af.

I dag var det igen arbejdsdag for mig, stadig hjemmefra heldigvis.

Vi sluttede dagen med fitness hos Amalie, temmelig varmt, men skønt alligevel, og mens dette skrives, har vi fået let aftensmad, og naturligvis en bornholmer-øl 😊

Det var dejligt at ferien blev gennemført helt som vi havde drømt om, selvom COVID-19 gav anledning til mange bekymringer i processen.

Det gjorde min manglende notering af ferien i kalenderen også ☹ Jeg havde for længe siden sagt ja til at dømme en rallyprøve for DKK Kreds 10 i Nakskov i går, og da jeg opdagede fadæsen, måtte jeg finde en løsning. Heldigvis trådte Liv straks til, så jeg kunne melde fra som dommer og stille med en erstatning.

Weekenden har haft ikke mindre end 6 officielle rallyprøver, hvoraf de 4 kvalificerede til DM. Mens dette skrives, er de 3 færdigmeldte, og DM-listen (den uofficielle), er opdateret, men den offentliggøres ikke før resultaterne fra den sidste prøve er klar.

I den kommende weekend afholdes de sidste to prøver, der kvalificerer til DM 2021, i Hasle, og jeg er tilmeldt med begge hunde. Lonni og jeg følges, og det bliver uden tvivl en superhyggelig tur, jeg glæder mig vildt.

Jeg satser på fire fede prøver igen, igen, og på en fantastisk lørdag aften med Lonni på et sted, som jeg ikke kender på forhånd, men lyder meget lovende …

Den endelige DM-liste offentliggøres forhåbentlig i ugen efter de to kvalifikationsprøver, og jeg håber at både Otto og Max kvalificerer sig. Jeg har ikke været kvalificeret til DM siden 2017, hvor både Lille Bjørn og Max deltog i championklasse. Lille Bjørn og Max var med i 2018 og 2019 begge i juniorklasse med Mathilde som handler, og Max var kvalificeret sidste år i juniorklasse, men Mathilde var forhindret i at deltage.

Så det vil være stort og helt bestemt en fejring værd, hvis Otto og Max kvalificerer sig i år 😊

Ingen kommentarer: