torsdag den 17. juni 2021

Such stuff, as dreams are made on

Max 10 uger (foto: Annie Larsen)

Max fyldte 10 i mandags, Otto fyldte 2 i dag. Hvor er årene blevet af? De flyver afsted, og heldigvis synes jeg, at jeg stadig kan følge med 😉 

Max er den hund jeg har arbejdet i flest discipliner med. LP, Rally, HTM, FS, 6+, NW og FP. Masser af gode minder, ingen nævnt, ingen glemt. Jeg ved, at hvis jeg går i gang, kan jeg ikke stoppe igen, så jeg har aftalt med mig selv, at jeg nævner tre ganske særlige minder. De tre i tilfældig orden: NM i 6+, dagen hvor vi fik DKRLSC-titlen og prøven hvor vi fik 100 i championklasse, og meget tæt på top-3, prøven hvor Mathilde fik 100 med Max i juniorklasse.

Det er minder, som jeg kan forklare på meget kringlet vis, hvis jeg orkede, men den enkle forklaring var, at jeg følte mig lykkelig, det boblede indeni, jeg kunne mærke Max og jeg var ét. Det er derfor Mathildes prøve kun er tæt på, for det var en FED og tårefremkaldende oplevelse at se de to gå deres livs bane, men jeg var ”kun” tilskuer, ikke en del af det. Jeg har ikke spurgt Mathilde, men jeg er sikker på, at hun vil kunne huske den prøve resten af sit liv.

Otto, for hulen, er han allerede blevet to? Jeg har fået mange kærlige hilsener og undrende forespørgsler, har du ikke lige fået ham? Jo, det føles sådan, men der er gået to år, og jeg tror jeg har bygget et fundament, som kan bære mange års samarbejde, som vil overgå de fantastiske oplevelser, jeg har haft med mine andre hunde.

Vi har allerede en masse fantastiske oplevelser sammen, og jeg håber der kommer mange, mange flere. Nogle ganske særlige minder? Vores debutprøve i rally, en prøve til 99 hos Liv og vores første prøve i NW.

10 år og 2 år er jo ingenting. Max er stadig i udvikling og går fantastisk. Otto er ganske fantastisk, men naturligvis også i fuld udvikling, og som den første af mine hunde båret forsigtigt frem. Jeg drømmer om at nå stjernerne med dem begge.

Det er drømme, men bakket op af konkrete planer …

A propos drømme og visioner, så holdt jeg i går eftermiddags et ganske spontant planlagt Skype-møde, hvor jeg fortalte om NM 2021 i rally og udtagelse af det danske rallylandshold. Interesserede kan se præsentationen (både PowerPoint og video) på DKKs rally Facebookside.

Det, der specielt inspirerer mig i den sammenhæng, er at NM er det højest opnåelige for danske ekvipager og det må da være inspirerende?!

Op til kvalifikationsprøverne til det danske landshold i weekenden 14.-15. august er igangsat arbejde, som skal resultere i en konkret plan for deltagerne på landsholdet frem mod NM 11.-12. december i Sverige, og initiativer der skal skaffe midler til landsholdet, for det er bestemt ikke billigt at skulle være en del af landsholdet.

Jeg er privilegeret, at jeg er en del af dette spændende setup, som ansvarlig for udtagelsesprøverne og en del af delegationen til NM.

Ingen kommentarer: