lørdag den 12. juni 2021

Den rette mentale tilstand

Max i spring (foto: Camilla)

I denne weekend er planen at teste min mentale attitude under forskellige vilkår. 

Fuldt fokus fra Otto (foto: Camilla)

I dag var det til træningen hos Camilla (Absolut Hund). 

Otto og Max gik begge med det mest vidunderlige fokus (som også var mit primære mål til træningen). Vidunderlig som i VIDUNDERLIG 😉 Der var nogle småfejl (naturligvis mine). 

I morgen står den på 2 x 2 træning under prøvelignende forhold i Løserup. Der har været en masse i forhold til denne dag, som jeg har arbejdet med mentalt, og vendt med forskellige, ikke mindst Liv. 

Så jeg kommer som altid (dejligt at kunne skrive!!) i den rette mentale tilstand, og glæder mig til dagens fire prøver og til hyggeligt samvær. 

Fuldt fokus fra Max (foto: Camilla)

HVAD gør jeg, for at komme i den mentale tilstand? 

Selv om det lyder banalt, så er forklaringen enkel: jeg fokuserer på dét, jeg kan styre, fremfor på det, jeg ikke kan påvirke. 

Der er forhold, som jeg for ikke så længe siden kunne være panikket over, men som jeg nu ikke tager mig af overhovedet. Fx at jeg efter programmet har to sammenfaldende banegennemgange kl. 9:00. Og at jeg i konkurrence med 14/30 andre skal se/fotografere banerne. 

Max og Otto lader op ...

Jeg har håndteret det på forhånd. Jeg er ligeglad med at se banerne før banegennemgangen; det er ærgerligt, men ikke afgørende. 

Med hensyn til de sammenfaldende banegennemgange bliver de enten løst i morgen, eller også må jeg gå en prøve uden banegennemgang (jeg HAR prioriteret de to prøver!), og det er jo også fed træning.

Så jeg er sikker på at jeg kommer hjem med fire gode prøveoplevelser, fordi jeg 100 % kan styre min egen tilgang til prøverne. 

Det bliver endnu en dejlig rallydag.

Ingen kommentarer: