lørdag den 14. maj 2022

Max 100


Max fik RLCHS-titlen i går, og måden det skete på kunne ikke være bedre: ved en prøve arrangeret af Sydkystens Hundeskole og med Liv som dommer (det havde været fedt hos alle dommere, men det var en bonus med Liv), jeg har skrevet om det i Verdens bedste Max - igen.


Jeg vil give mig selv en særlig erindring om denne milepæl, ligesom jeg gjorde da vi fik RLCHB-titlen, som beskrevet i Et fantastisk år – i fællesskab.  

Jeg nåede ikke så langt i overvejelserne og så var det sengetid, for weekenden stod i rallyens tegn på Bornholm, prøver lørdag og søndag med Maiken som dommer, og begge tællende til årets hund 2022.

 

Max skulle op som nr. 5 i championklasse, og opvarmningen var perfekt. Jeg talte med Liv om prøven sidst på eftermiddagen, og fortalte at følelsen havde været 99 % klar, og det var godt nok 😉 

Starten var fantastisk – igen igen – og sådan fortsatte det – igen igen 😉 

De der starter …, jeg skrev til Johanna i går ”Jeg er nødt til at skrive!!! Jeg har arbejdet med bakke/spin/twist, lavet om, hvis det ikke var ok, og kun gået ind hvis Max var 100 PÅ ... og det virker i den grad, HVER gang. To geniale starter i dag, og i Sverige sidste søndag."

Der var lige ved at være lidt snus, lige ved at være noget hæng, men jeg var over Max hele tiden, og han gik SÅ flot. Vi endte med 100 point. 

Tusind til til Mette for at filme, jeg har set videoen og det bekræftede bare at det var 100 point … 

 Det var tredje gange på 188 championprøver med Max, at vi fik 100:

14-05-2022 DKK Kreds 8 Østerlars
12-09-2021 DKK Kreds 2 Tuse Næs
16-05-2021  Sydkystens Hundeskole Hårlev


Jeg havde tænkt mig at køre til Svaneke til frokost, men ombestemte mig og endte hos Bay Frost i Listed, og fik en fantastisk sandwich med serranoskinke og comté og en Vienna Lager til.

Otto var på som nr.1 i en lille øvet klasse, og det kan siges kort (jeg kan NÆSTEN høre Helle Sejer sige det): far, det er for svært for mig. Jeg har noteret en masse positivt fra prøven og nogle læringspunkter, meget mere er der ikke at sig om den.


De 100 point blev fejret med diverse smårettter og fire lækre glas vin hos Provianten i Gudhjem havn.

Jeg har besluttet at hvert eneste resultat med Max skal fejres ... vi har trænet sammen i mange år for at nå til det niveau, vi har i dag, og jeg ville være et  skarn, hvis jeg ikke ønskede at fejre hvert eneste resultat ❤

Ingen kommentarer: