søndag den 1. januar 2017

Godt nytår!


Den første dag i det nye år, sidste feriedag, en dag som alle andre … og alligevel ikke. Jeg bryder mig slet ikke om udtrykket ”en dag som alle andre”, det giver et indtryk af ”mere af det samme”, og det KAN være kedeligt. Selvom dagen i dag var forudsigelig, var den bestemt ikke kedelig.

Jeg vågnede igen tidligt, stod ikke op, men læste diverse nyheder, tænkte planer for de kommende måneder, og nød ikke at skulle noget.

Morgenturen var i silende regnvejr, vi mødte en flok af hundevennerne på stranden, og fik ønsket hinanden godt nytår mens hundene styrtede rundt og hyggede sig.

Så var der dømt administrativt arbejde, dels afslutningen af rallyprøverne i går, dels klargøring til rallyprøverne 11. februar.

Jeg blev meldt til Airbnb og har fundet noget, der ligner et godt tilbud, et hus med tre værelser og tre senge, til 352 kr., som Anita og jeg skal overnatte i til marts, hvor vi skal dømme rallyprøver på Bornholm.

Så tog vi til Irma i Greve og handlede, gik en tur ved Mosede Fort med hundene, og hjemme igen stod den på årsregnskab for Sydkystens Hundeskole samt oprydning i indbakken.

Aftensmaden har Kirsten næsten forbudt mig at omtale, men jo, der var østers og bøf igen, champagne og rødvin til. En dejlig start på det nye år.

Jeg har meldt mig til nogle kurser, nogle er sikre andre er først-til-mølle, men jeg krydser fingre for, at det hele går op i en højere enhed. Der har også været nogle fristede muligheder, som jeg meget gerne ville vælge til, men valgte fra. Mens jeg skriver dette har jeg fået et par bekræftelser: Max kommer på Nose Work øvede hos Johanna og en uofficiel prøve arrangeret af Lonni. Megan er allerede i et forløb hos Tina, hvor hun fortsætter på øvet hold og også er tilmeldt uofficiel prøve.

Så selv om jeg ikke skulle noget i dag, så nåede jeg en masse, og hundekalenderen ser ok ud.

Næste prøve, jeg er tilmeldt, er 11. februar, hvor Sydkystens Hundeskole afholder dobbelt rallyprøve igen. Det for mig særlige ved prøven er, at det bliver Lille Bjørns debut i championklasse. Jeg har også tilmeldt Max og Megan, mine tre hunde udgør halvdelen af championklassen. Så selv om juleafslutningen hos Anja/Johanna var for sjov, var det for mig en seriøs test i at gå med alle tre hunde i samme klasse.

På to-do listen til prøven står indkøb af flere pokaler, for vi løb tør for pokaler til champions og rally juniormestre i går. I garagen fandt jeg ovenstående flotte pokal, champagneflasken er kun for at vise størrelsen. Kirsten synes den er rædsom, jeg kan godt lide den!

Hvordan kommer året til at gå?

Et pejlemærke er besvarelserner på min Quiz 2017, her er gennemsnittet af 9 besvarelser. Du kan stadig være med, der er deadline i morgen:

# Spørgsmål Flertal
1 Består Megan en rally championklasse? Nej
2 Består Megan en Nose Work prøve? Ja
3 Består Lille Bjørn en rally championklasse? Ja
4 Kvalificerer Lille Bjørn sig til DM i rally? Ja
5 Kvalificerer Lille Bjørn sig til Årets Hund i rally? Ja
6 Består Lille Bjørn en Nose Work prøve? Ja
7 Kvalificerer Max sig til DM i rally? Ja
8 Kvalificerer Max sig til Årets Hund i rally? Ja
9 Får Max et certifikat i rally championklasse? Ja
10 Bliver Max superrallychampion? Nej
11 Består Max en Nose Work prøve? Ja
12 Kommer Max i top 3 ved Årets Hund i HTM2? Ja
13 Består Max en HTM3-prøve? Ja
14 Får Max et certifikat i HTM3? Nej
15 Bliver Max HTM-champion? Nej
16 Får Max FS1-titlen? Ja
17 Består Max FS2? Ja
18 Får Max FS2-titlen? Ja
19 Hvem får flest point til en rallyprøve: Megan, Lille Bjørn eller Max? Max
20 Hvem får bedste placering ved DM i rally: Megan, Lille Bjørn, Max eller ingen? Max
21 Hvem får bedste placering ved Årets hund i rally: Megan, Lille Bjørn, Max eller ingen? Max
22 Hvor mange officielle rallyprøver deltager Megan i? 3
23 Hvor mange officielle rallyprøver deltager Lille Bjørn i? 14
24 Hvor mange officielle rallyprøver deltager Max i? 18
25 Hvor mange officielle rallyprøver dømmer Paul i Danmark? 10
26 Hvor mange officielle rallyprøver dømmer Paul i udlandet? 2

2017 er kommet godt i gang!

Ingen kommentarer: