søndag den 6. oktober 2019

Jeg bestod med topkarakter!

En dejlig hilsen fra Birgit

I dag gik turen til Ølstykke og rallyprøver i DKK Kreds 1. Jeg havde Max med (træning med forstyrrelser i championklasse) og Otto (socialisering i stor stil).

I dag fik jeg en fantastisk mulighed for at afprøve, om min træning – den mentale – har virket, og ærligt talt: jeg bestod med topkarakter!!! Ros fra dommer Conni ved feedbacken, stor ros fra Amanda og Anita, som havde fulgt hele banen, og fra Birgit, som var sekretær, og kom ud fra sekretærteltet for at komme over og rose mig, for mit førerarbejde 😊

Så véd jeg, at jeg har gjort det godt!


Jeg tog dette dårlige foto af Connis bane, som jeg synes var meget tilforladelig.

Hvad gjorde prøven til noget særligt?

Jeg skrev til Anita, Amanda og Birgit for at få deres vurdering.

Anita og Amanda fik følgende oplæg: ”Jeg vil høre om I kan sige hvad der gjorde prøven i dag med Max fantastisk? Jeg har selv noteret god opvarmning, god indgang, bevarede roen selvom skilt blev mistet, huskede at holde fokus på det næste, bevarede roen da springvand mislykkedes, huskede pause ved sit under gang, huskede at sænke tempoet ved slalom. Jublede og roste som var det 100 point da vi gik ud, kunne mærke det var ægte …

Amanda svarede at jeg havde fået det hele med, og at jeg var god til ar rose Max undervejs. Anita skrev, at det vigtigste var, at jeg ikke blev irriteret over de mistede øvelser.

Birgits svar har jeg fået lov til at citere fuldt ud: ”Jeg oplevede en Paul i dag med afslappede skuldre i et roligt tempo banen rundt. Enkelte gange var du liiiige ved at blive grebet i “gammel” rytme (læs: flagrende hænder og sætte tempoet op), men du var hurtig til at vende tilbage til “den gode stemning ” 😊 Og med den gode stemning støttede du Max flot rundt på banen. Max shinede i dag, han var mega stolt af jer to sammen❤”

Det lyder så nemt, men tro mig – og alle der har fulgt bare lidt med i min blog véd det – det har været en lang, sej kamp at nå hertil.

Jeg sagde det, da jeg kom ud af banen: Det føltes helt som for 14 dage siden i Ballerup, hvor vi fik 99 point. Max og mit samarbejde fungerede også i dag fantastisk.

Præmieoverrækkelsen i championklasse (foto: Birgit)

(Vi endte i øvrigt med 69 point og IB).

Otto fik igen i dag hilst på en masse søde hunde og mennesker, og han fik set flere championbaner, mens han sad hos mig og blev kælet, og ikke sagde en lyd – en af de ting, som jeg har lært af Max, kræver træning fra start (og Max har aldrig lært det).

Lius og Max (video: Anita)

En af dagens mange gode oplevelser var at hilse på Lius, en skøn sheltie hvalp.

Endnu en dejlig dag 😊

Ingen kommentarer: