torsdag den 17. oktober 2019

The Carnival is Over

En afslutning og en debut

Say goodbye my own true lover
As we sing a lover’s song
How it breaks my heart to leave you
Now the carnival is gone

(Tekst Tom Springfield, indspillet af the Seekers 1965, musikken er traditionel russisk folkesang, kendt som песня Стенька Разина)

Max og jeg har haft en masse fantastiske oplevelser sammen indenfor HTM-verdenen. Han debuterede i HTM 5.6.2015, i FS 28.3.2016 og i 6+ 26.6.2016. Det er blevet til 53 officielle prøver. Debuten i FS2 26.4 skulle have været den sidste, men forskellige omstændigheder gjorde, at det i stedet blev på lørdag den 19.10 på Samsø, at vi danser af. Og så skete det hverken værre eller bedre end at vi blev udvalgt til at være hvid hund ved DM den 9.11.2019.

Det betød, at prøven på Samsø ikke blev en prøve, som ”bare” blev sat af til træning, men der er trænet seriøst på et program, hvor Max og jeg kan præstere, som vi gør, når vi går en rallybane. Det har været svært under træningen, men jeg er ved at have fundet ud af det, og vi får en fest på lørdag.

Programmet bliver første udgave af det udvidede When I’m 64, og er ren generalprøve på prøven som hvid hund.

På lørdag skal Otto debutere i HTM, han er tilmeldt i Sandkasseklassen og jeg kan garantere for, at vi ikke har noget program 😊 Vi skal ind og lege til musik!

Jeg havde det ikke særligt godt, da Lille Bjørn stoppede i HTM 26.4. i år, men det var noget andet, han var helt døv, og det var ikke rimeligt overfor ham. Max er kun 8 år, og har forhåbentlig mange gode år i sig endnu, men her stopper jeg, på grund af manglende lyst. Vi kunne sikkert få nogle ok resultater i FS2, og få titlen, men ærligt talt, er jeg nok gået død i det med HTM og FS.

Men jeg kan garantere, at vi vil være velforberedte både på lørdag og til DM.

Jeg håber lysten kommer tilbage med Otto, men det kan kun tiden vise.

Med Max er fokus nu på Rally og Nose Work.

Badebroen ved Staunings Ø er pakket væk ...

På søndag to gange rally på Samsø, og det er så efter planerne mine sidste officielle prøver med ham før 8. februar 2020 i Herringløse. Det er vildt længe, så jeg finder nok på noget indimellem! Han skal op til Årets Hund finalen i juniorklasse (det skal Lille Bjørn også) med Mathilde, men det er en helt anden sag.

Jeg har lavet en personlig tidsplan for den dag, den 9. november. Når begge hundene har været oppe i juniorklasse, kører jeg hjem med Lille Bjørn og videre til Lille Skensved med Max, for at deltage i DM med Max som hvid hund i FS2. Og derefter tilbage til Ringsted for at være prøveleder og stå for præmieoverrækkelsen til Årets Hund. Jeg véd, det bliver en skøn dag 😉

Et skønt genhør forleden

Det var slet ikke meningen jeg skulle have været til Samsø i år, men det med overrækkelse af hundeprisen gjorde, at jeg var nødt til det, og det føles faktisk ret godt!!! Jeg har heller ikke planlagt at tage til Samsø næste år, men hvem véd …

Ingen kommentarer: