lørdag den 12. oktober 2019

And I think to myself what a wonderful world

Mathilde og Max vandt juniorklasse

Det har været en skøn dag med fokus på rally.

Max og jeg tog afsted lidt over 7, til Brogaarden i Hørsholm, hvor tredje og sidste rallyprøve i PRO-NUTRITION CUP blev afholdt i dag.

Conni dømte champion, senior, begynder og junior, og jeg ekspert og øvet efter at have været oppe som nr. 1 i champion.

Connis championbane var virkelig fin. Vi var lidt uheldige med at der var en del larm fra en lastbil lige da vi gik i gang, og Max blev så distraheret at vi mistede skift side foran (13 point). Derefter mistede vi skilt 2 tre skridt til venstre med stop først og sidst, fordi jeg glemte det sidste stop (13 point) og på skilt 4 måtte vi lave sidseskift omkring kegle om. Vi mistede 1 point på de sidste 14 skilte, og endte med at bestå med 70 point. Jeg var så tæt på at stoppe før ommeren ved skilt 2, fordi Max ikke så ud som om han brød sig om at være på banen, men jeg fortsatte, og han var flot på resten af banen. Fed oplevelse, og meget tilfreds fører.

Jeg havde lavet en sjov bane til ekspertklasse, og den kunne ved at jeg fjernede de sidste tre skilte være øvet bane.

Dagens ekspertbane
Jeg har fået lov til at citere Signe K. Andersens Facebook-opslag, det kommer her (jeg måtte bytte om på skilt 13 og 14, for at få plads):

TUSINDE TAK til Sydkystens Hundeskolen og Brogarden for Jeres fantastisk flotte Pro-Nutrition Cup med finale i dag. Sådanne prøver er én af grundene til, at Jeg ELSKER rally!

Og det er der flere grunde til:

Prøvearealet hos Brogaarden er til den lille side, og det kan virke som det rene cirkus med hunde, stole, mennesker, opvarmning, snakken osv., men alligevel formår rallyfolket at skabe en fantastisk stemning (som altid)

Der bliver heppet både under og efter prøven, og grint, grædt, og delt oplevelser og erfaringer på kryds og tværs.

Og der skabes plads til hundene, så der sjældent ses udfald hund til hund. Det giver tryghed og afslappet stemning

De fleste ser man kun til prøverne, men alligevel er der et stort og varmt sammenhold, og man ønsker Tillykke, når det går godt for hinanden, også ens konkurrenter.

TAK for at skabe så god sportsånd i en verden, hvor man hurtigst fristes til at råbe "Min hund er bare bedre end din"! (Fordi vi alle elsker vores hunde fra hjertet til månen, og tilbage igen, og synes de er de sejeste)

I dag havde Paul lavet den mest kringlede bane, jeg nogensinde har prøvet.

Og som han så fint sagde til banegennemgangen: "I skal bare kunne tallene fra 1 - 10!".

Ja Tak for den, og for at sende os, bogstavelig talt, ZIG-ZAG gennem tulipan, tysker, springvand, synkronvendinger til venstre og højre, og venstre og højre omkring (med og uden enkelt eller dobbelt stop), højre om, venstre om, og så lige efterfulgt af 360 grader til venstre og derefter højre, og så lige 270 grader højre rundt.

Og hvis hunden ikke var rundtosset, så ventede der lige en tur rundt om føreren, inden vi endelig kunne gå lige ud. Men dét var én af de sjoveste og fedeste baner, EVER!

TAK for den, og for altid at udfordre vores forståelse af rally.

Og endelig skal lyde en KÆMPE STOR TAK til Brogaarden og Pro-Nutrition for at sponsore vel Danmarks flotteste rallypræmier. Foderposer til ALLE deltagere, og ½ eller 1 helt års forbrug af foder til vinderne af Cuppen i hver klasse. WOW! Så flotte præmier har jeg ikke set før.

SÅ KÆMPE STOR TAK!

Og KÆMPE TILLYKKE til ALLE for at vi sammen kan dele denne fantastisk sport” Jeg har naturligvis takket mange gange for de flotte ord, og jeg glæder mig vildt over, den fede stemning, for Signe har fuldstændig ret!!!"

Der var mange jeg kunne skrive noget positivt om. Men jeg vil nøjes med at rose Mathilde, som først gik en fin bane med en lidt anstrengende Boogie, som havde besluttet at der skulle lyd på dagens bane ☹, og der var en meget usædvanlig mistet øvelse, så de endte med 83 point og 6. vinder.

Men heldigvis rakte det til at vinde Cuppen, og de fik en flot pokal og vandt ½ års forbrug af foder, rigtigt flot!

Derefter gik Mathilde juniorklasse med Max. Der var lidt misforståelser, men de endte med fine 80 point og vandt klassen (hvor der ikke var andre deltagere).

Og så vil jeg altså rose Liv og Mia, som var oppe 4 gange og fik 4 IB’er. Deres tilgang til rally (og hundesport i det hele taget), er så smittende positiv, og der er mange (inkl. mig selv), der kan lære meget af deres positive tilgang til prøver, uanset hvordan det går resultatmæssigt.


Jeg skal altså også lige nævne Susanne og Baloo, som gik en drøm af en øvet bane, og fik 100 point. Jeg tilbød at fotografere hende, men hun ville have mig med på billedet, og det synes jeg er ret flatterende 😉 Susanne er fra det legendariske (det vil jeg godt tillagde mig at kalde det) rallyhold hos Amanda, hvor jeg gik med Max (som blev DKRSCH), Poul og Rosa (som blev DKRSCH), Hanne og Gaia (som for nylig fik deres første supercert.) og Susanne og Baloo, som har bestået begynderklasse med 100 og nu øvet klasse med 100.

Vi var dejligt tidligt færdige, og allerede ved 14-tiden kunne jeg tage af sted.


Vi havde haft lidt regn, så mit telt var lidt vådt, men i Solrød var der solskin og let blæst, så teltet blev slået op og tørrede meget hurtigt. Skiltene kræver lidt mere tid :-)

En dejlig Pinot Noir
Til aften fik vi en lækker bøf med tilbehør, og vinen var en skøn Pinot Noir, som jeg fik som dommergave 28.9 af Liv, Sandie og Tine. Tusind tak for en meget velvalgt dommergave, den er lækker 😊

Tak til deltagere, dommere og ikke mindst Christina og Brogaarden, for at lægge areal til og sponsorere de flotteste præmier nogensinde til en dansk rallyprøve.

Ingen kommentarer: