torsdag den 24. marts 2011

Confidences trop intimes (Intime betroelser)

Nej, det er ikke en filmanmeldelse …
Men der er tre betroelser som jeg gerne vil dele med mine trofaste bloglæsere.

Jeg elsker at undervise seriøse hundeførere. Mine to onsdagshold er begge fantastiske hold. Det ene, annonceret som et LP hold, er omdøbt til Drømmeholdet. Det andet blev annonceret som Stjerneholdet. Og begge hold lever op til begge betegnelser :-))))) Det er små hold, jeg prøver virkelig at være meget specifik overfor de enkelte førere i forhold til deres niveau, og så får de en skriftlig opsummering efter hver træningsrunde, fælles for de to hold. Jeg synes godt nok den jeg skrev i dag blev lidt lang, 2 A4-sider, men jeg havde også meget jeg skulle af med.
Og så fik jeg lige tre positive tilbagemeldinger på det, og dem var jeg meget glad for, specielt Oldfruens; hun er jo knivskarp i sin træning og meget kritisk ” Hæhæ....du får snart navnet "Hr. Skrap"....kæft du er skarp i mælet nu :-) Godt gået :-) Det er en fornøjelse.” Og det er ikke den store betroelse, for Conni har omtalt dette i sin blog.
Andre kan lære af Sydkystens Hundeskole. Jeg var inviteret til at fortælle om Sydkystens Hundeskole på søndag. Dansk Terrier Klub ville godt have, at jeg skulle give noget inspiration til deres Kredsbestyrelser til hvordan de kunne gribe hundetræning an. Desværre blev mødet aflyst i dag, men det at udarbejde oplægget har været virkeligt spændende, og jeg skal nok få brugt indlægget en anden gang. På 1½ år er vi vokset fra ingenting til en Hundeskole med 6 faste undervisere, en masse freelancere, 200+ medlemmer, en brev vifte af kurser, masser af positive evalueringer. Jeg er stolt af at være en del af denne succes!
Jeg glæder mig vildt til den Masterclass, jeg skal deltage i på lørdag. Jeg har bestilt Masterclass hos Johanna, jeg har inviteret 6 hundevenner, og jeg véd præcis lige så lidt som dem hvad der skal ske. Men jeg er sikker på at det bliver en fantastisk dag. Jeg forventer at der senest søndag er 3-4 blogindlæg om Masterclass :-)))))

Ingen kommentarer: