tirsdag den 8. marts 2011

Rokader

Megan nyder solen på balkonen i søndags
Det har været en dag med en række ministerrokader, og sørme om der ikke også er sket en rokade herhjemme. Indtil i dag har Lille Bjørn og Otto været mors hunde og Megan fars hund.
Men hold da op hvor Lille Bjørn er blevet ekstra knyttet til mig efter weekendens kursus, så han er nu forfremmet til at være fars hund :-))))))
Det er ikke blevet til så meget tid til træning de sidste to dage, jeg tror det måske er blevet 10 minutter med Megan og 10 minutter med Lille Bjørn hver dag, men med fornuftig planlægning bliver det godt nok intensivt. Med Megan står det på højrehandling af rallyøvelser plus sideskift. Lille Bjørns handler om fastholdelse af positionerne sit og stå og først og fremmest glæde ved at holde apport. Det går dramatisk fremad med apporteringen; jeg lægger apporten, han tager den i munden, jeg rører ved ham, og – i går smed han den først 2-3 gange, så holdt han den lidt – vild leg med tov, osv. i 3-4 minutter med længere og længere tid. I dag fik vi ikke så mange gentagelser, for jeg kan stå og massere ham og røre ved apporten uden at han slipper, og det er næsten bedre belønning end tovet, for han vil hellere have apport i munden end lege ret længe med tovet. Det endte med at han stod ved siden af mig, jeg kunne kradse ham på ryggen og røre ved apporten - og han holdt fast.
Så der er bestemt sket en dramatisk rokade i vores træningssamarbejde!
Og så er det fødselsdagstid. I går blev Otto 13 år og i morgen bliver Lille Bjørn 4 år. Og Lille Bjørn er virkeligt blevet voksen.

Ingen kommentarer: