søndag den 20. marts 2011

Skøn søndag

Køligt med solskin. Jeg havde aftalt at mødes med Susanne Jervin og træne lidt i Jersie om formiddagen, og jeg var meget tilfreds med Megan. Jeg stillede 6 kegler op, og så gik vi ellers slalom og spiraler med venstre- og højrehandling til den store guldmedalje. Diverse bakkeøvelser gik fint, men jeg skal køre lidt mere kampagne på bakning på højre side og ind foran og stå … Jeg kunne også nyde de mange hold vi har i gang i Sydkystens Hundeskole, 4 instruktører og 8 hold: Basis, Begynderhold for voksne, øvet hold, 3 hvalpehold, LP begynder og rally begynder!
Klokken 11 tog jeg hjem og hentede Kirsten og Lille Bjørn og vi tog til Hårlevhallen. Dommer Ann Rode fra Sverige gav Lille Bjørn en nydelig kritik: ”Bra huvud och uttryck, bra bet, ögon. och öron, god hals och rygg, tillrekiga vinklar, bra pels och skin, fria rørelser”. Han fik sit fjerde og sidste klubcertifikat og blev dermed KLBCH. I bedst i køn blev Lille Bjørn slået af Marna Petersen og hendes Mint ’n’ Pepper Zur Muhlenau, som blev BIM i går; den blev også KLBCH, så alle var glade!
Efter os havde vi lejlighed til at følge Birgitte Alsøe og hendes lækre Welsh terrier Stella, som både i går og i dag fik certer og blev DKCH – rigtig flot handling, hun har også gået til ringtræning hos Susanne Jervin :-)

Ingen kommentarer: