torsdag den 17. marts 2011

Sydkystens Hundeskole

Den store sal i Aktivitetscentret i Solrød kort før generalforsamlingen ...

De sidste par dage har stået i Sydkystens Hundeskoles tegn.
I går var det de to LP-hold, som har indendørs træning onsdage måneden ud. Det er virkeligt to drømmehold!!! Deltagerne er naturligvis alle gennemseriøse, mange af dem træner andre steder parallelt med at de kommer i Sydkystens Hundeskole, og det er dejligt at være med til at hjælpe dem videre mod deres mål. Jeg skal virkelig fokusere på detaljer; der er flere gange hvor jeg må referere til grundindlæring på hvalpehold – for fundamentet skal altså være på plads, før man bygger alt for meget op.
Det samme gælder naturligvis Sydkystens Hundeskole som forening. I dag havde vi den årlige generalforsamling, og den kunne samle 4 deltagere: 3 fra den siddende bestyrelse og 1 der var kandidat til den nye bestyrelse.
Generalforsamlingen gik meget fredeligt for sig, og varede vist samlet 35 minutter.
Jeg skal ikke begynde at tolke ud fra deltagelsen i dag. Men jeg véd vi leverer nogle rigtigt gode produkter, og det bliver bekræftet af vores løbende evalueringer af holdene.
Jeg har store ambitioner på hundeskolens vegne, og jeg véd vi har styrken til at vokse organisk – baseret på det sikre fundament: Højt kvalificerede instruktører.
Vi har et meget spændende program for 2011, og vi glæder os til at udvikle det yderligere.

Ingen kommentarer: