lørdag den 21. maj 2011

Lille Bjørn – movie star

Lille Bjørn som movie star (Foto: Johanna Allanach)
Tusind tak for alle de mange lykønskninger som er tikket ind i en lind strøm efter Lille Bjørns rallyprøve i går!
Det har bestemt ikke været nemt at komme så langt med Lille Bjørn. Jeg gennemgik hans rallyresultatbog, og den taler sit tydelig sprog:
  • I begynderklasse havde vi 4 IB’er før vi på de næste 4 prøver fik 3 gange bestået og RBM
  • Vi lagde flot ud med en bestået i Øvet klasse, men så kom der lige 4 IB’er, og jeg var klar til at pensionere Lille Bjørn. Han ville simpelthen ikke gennemføre banerne. Han lagde sig eller forlod banen :-(
Input fra Johanna Allanach og Helle Damkjær fik mig på andre tanker, og hold da op en fantastisk hund jeg nu har!!!
Alle der har lykønsket - og så Lille Bjørn live eller så ham i klippet fra TV2 Bornholm - har kommenteret hans logrende hale! Der er bestemt ingen tvivl om, at det er en hund, der synes at det er evigt sjovt at gå en rallybane.
Der er også nogen der har spurgt, om det ikke var et problem at blive interviewet lige inden jeg skulle op …
Og svaret er: Overhovedet ikke. Jeg er normalt meget lidt nervøs før en prøve, og da Per Bjørn fra TV2 Bornholm begyndte at interviewe mig glemte jeg alt om prøven :-) Som man kan se (og høre!) i tv-klippet går jeg med mikrofon under prøven, og det skænkede jeg altså ikke en tanke under prøven. Det eneste jeg tænkte på – og sådan tror jeg alle hundefører har det i forhold til deres hunde – var at holde fokus på Lille Bjørn.
I dag stod den på ren afslapning, hvor vi fik ordnet en masse i haven, og hundene bortset fra en kort morgentur måtte nøjes med nogle lækre kødben. Vi grillede, og for første gang i år spiste vi udendørs.
Og jeg havde den herlige opgave at sende mails til arrangørerne af kommende rallyprøver, og få Lille Bjørn flyttet til Ekspertklasse. Jeg glæder mig til næste lørdag i Køge, hvor Lille Bjørn skal debutere i Ekspertklasse.

2 kommentarer:

Lone Sommer sagde ...

YES, nu har vi fået en ny linselus. Tak Paul, og til lykke med resultatet.

Paul sagde ...

Tak Lone,
Ja, Lille Bjørn stortrives da som TV-stjerne :-)