tirsdag den 24. maj 2011

Hverdag igen

Efter en skøn bededagsferie er alvoren begyndt igen.

Jeg har lige opdateret min quiz for 2011 med Lille Bjørns RØM, ét af årets mål. Jeg har for længst tilmeldt både Megan og Lille Bjørn fem yderligere rallyprøver i år: 28. maj i Køge, 3. og 12. juni i Herfølge, 11. september i Herfølge og 8. oktober i Holbæk. Så det næste mål med Lille Bjørn er at bestå en Ekspertklasse, og se om vi opnår point der gør det interessant at tænke på pinde til championat. En ting er sikkert, jeg tager det stille og roligt …
Efter den vellykkede LP2-prøve i Nørdklubben i onsdags, har jeg også besluttet mig til at prøve kræfter med LP2 for alvor igen. Så jeg har tilmeldt Lille Bjørn to mindre prøver i efteråret: 25. september i Fensmark og 15. oktober i Køge.
Det blev ikke til så meget træning til aften, da jeg måtte træde ind som substitut på et unghundehold, der skulle have afslutning. Det var da en fornøjelse at se dem gå igennem en rallybane med hunden i line, demonstrere den challenge Camilla havde givet dem, gennemføre rallybanen endnu engang uden line på hunden, og så afslutte med deres challenge igen. Et sejt hold – med stort potentiale. Lille Bjørn måtte i stedet for træning nøjes med at være demohund ved banegennemgangen.
Så skulle Susanne og jeg hjælpe en mednørd med noget antigøen på rallybanen. Banen var sat op, føreren visualiserede at dette var en afgørende DM-prøve, videokameraet var slået til – og så gik prøven i gang. Roligt førerarbejde, stille og afdæmpet hund med godt fokus – nogle få belønninger undervejs. Ikke noget der lignede en gøen. Efter lidt evaluering prøvede vi én gang til, med nogle få ændringer på banen, bl.a. et ret fristende 8-tal. Helt samme resultat, flot banegennemgang, roligt førerarbejde, god kontakt hele tiden, ikke noget der lignede gøen. Vi konkluderede, at problemet var løst – føreren skulle bare fortsætte det gode arbejde :-)
Så trænede jeg lidt med Megan, stadig noget rally.
Selvfølgelig vil jeg gerne have nogle superrallypinde, men jeg kan også mærke at der skal ske noget mere. Så jeg skal til at have gjort noget seriøst ved vores dogdancing nummer, så det kommer der altså mere fokus på den kommende tid.

Ingen kommentarer: