søndag den 15. maj 2011

Det var vel nok en dejlig dag

I dag gik turen til Måløv, hvor Special Klubben for Belgiske Hyrdehunde Kreds 3 i Måløv holdt LP- og rallyprøver. Men der blev ændret lidt i planerne affødt af at både Conni & Peia og Lisa & Louie fik deres DKLPCH-titler i går. Jeg ville godt have en lille gave med til dem, og tænkte at et flot foto fra dagen printet professionelt måtte være sagen. Jeg henvendte mig straks til Grafiko, som er specialister inden for det område; og jeg vidste også at Camilla havde været i Måløv, så jeg regnede med at hun havde et væld af fotos at vælge imellem - men det havde hun ikke. Heldigvis havde Michael Varding-Hasse nogle perfekte fotos, som blev sendt til Camilla, som redigerede og printede, og på vej til Måløv gik vejen forbi Camilla, for at hente de to fotos.

Og så læste jeg PM og katalog for LP-prøverne i morges, og fandt ud af at Pia van Acker & Audi skulle op som nr. 1 i LP3, så min tidsplan blev rykket ½ time frem, så jeg kunne følge fællesøvelserne i LP3 og Pia og Audis LP3. Det var en fornøjelse at følge – der var nogle øvelser der kiksede, men det blev helt overstrålet af en flot fri ved fod (8½) og en fantastisk flot række stillingsskift (9½).
Det passede perfekt med at da Pia & Audi var færdige, kunne jeg varme Megan op til rally, som var første rallyklasse, og hvor vi skulle på som nummer 2. Jeg skal fortsat have arbejdet med opvarmningen, for Megan var ikke på de første 3-4 skilte, men så synes jeg det kørte. Der var alle fire sideskiftskilte, og de gik fint, foranskiftet har vi jo arbejdet lidt med, men det fungerer rigtigt godt nu. Fremsending til kegle gik flot, Megan løb direkte til keglen!!! Vi endte med 94 point, vores bedste resultat i championklasse hidtil, og vi blev 1. vinder.
Jeg så lidt på Ekspertklassen i rally, men derefter flyttede Megan og jeg ned til LP-ringen, hvor ikke mindst Lisa med Malou – en sheltie på 8½ uge – var den helt store attraktion :-) Vi nød masser af flot LP-arbejde, så tre nye DKLPCH, og vejret var med os! Megan fik udover fiskefrikadeller, som jeg havde med som dagens ekstra gode belønning, stykker af min parisertoast, flødeskum fra Lisas æblekage, og masser af klap og rygkrads fra Amanda med flere.
Megan og jeg siger tak til Belgierklubben, nørderne og alle de andre hundevenner for endnu en dejlig dag,

Ingen kommentarer: