fredag den 20. maj 2011

Lille Bjørn er blevet beRØMt!


Min blog i går  sluttede med ordene ”og vi føler os i den grad klar til prøverne i morgen.” Det var heldigvis også tilfældet!


Morgenturen gik ned til stranden, solen skinnede og hundene hyggede sig.
Til morgenmaden havde vi medbragt en hømpose, som strategisk blev forsynet med udskårne cocktailpølser, små frikadeller og ost – til brug for prøverne.
Derefter gik turen til Østerlars Stadion, hvor en reporter fra TV2 Bornholm, Per Bjørn (!) skulle interviewe Johanna. Jeg stod i indskrivningskøen, men pludselig stod jeg med Per Bjørn foran et snurrende kamera og forklarede rallyreglerne :-))))) Udover at gennemgå reglerne ville han også høre om Megan og Lille Bjørn, og da Lille Bjørn var hund nr. 2 der skulle op til prøven, var det naturligvis oplagt at følge ham, da han gik op. Jeg havde jo fortalt at målet var at han skulle bestå med mindst 80 point, for at bliver Rally Øvet Mester. Jeg blev forsynet med mikrofon, så alt hvad jeg sagde under prøven blev optaget. Resultatet kan i en periode læses her (Agility Rally).
Jeg var mere end tilfreds med Lille Bjørns banegennemgang. Det første skilt (1 skridt, 2 skridt, 3 skridt med sit imellem) udførte vi forkert (Lille Bjørn dækkede som afslutning på 2 skridt), jeg sagde ”dygtig” og gik videre. Det er førerarbejde i kategorien: kend din hund. Lille Bjørn er ikke vild med at sitte, og hvis jeg havde lavet skilt 1 om, er jeg ret sikker på at gejsten ville være gået af ham. Så vi kløede på, og eneste anden øvelse jeg havde problemer med var det næstsidste sit-dæk-gå rundt om, hvor Lille Bjørn rejste sig så jeg måtte lave den om. Vi blev trukket for de 13 point og endte med 87 point og blev 4. vinder. Og Lille Bjørn blev dermed RØM. Og det var virkeligt stort for mig. Jeg husker de sidste 4 prøver i 2010 – se resultaterne her – hvor vi ikke fik afsluttet banerne i Øvet klasse. Og nu skal han så i gang i Ekspertklasse!!!
Megan skulle op i Championklasse, og jeg synes godt nok hun hang mere end almindeligt i starten. Hun kom lidt mere på, men virkede ikke rigtigt oplagt. Men hun udførte øvelserne og hun endte med pæne 94 point og 3. vinder. Det var vores sidste forsøg på at kvalificere os til DM i rally, så må vi se om det rækker.

Der var annonceret samlet præmieoverrækkelse kl. 16.45, og vi skulle med færgen 17.10, men vupti, så blev der præmieoverrækkelse efter øvet og championklasse. Og så kunne vi tage af sted kl. 14, og nød en lille, lækker frokost i Svaneke Bryggeri.
Tak til DKK Kreds 8 for endnu et godt arrangement.

2 kommentarer:

Camilla Johannessen sagde ...

Herlig læsning :-)
FEDT at DU virkelig har forstået den lille terrier i den anden ende af snoren.. :-) så faldt femøren.. og der er kontant afregning i form af beståede rallybaner! :-)

Unknown sagde ...

Hej Paul. Tak for et super godt indslag både her og i TV2-Bornholm.. Tak fordi i havde lyst til at tage turen herover og deltage i vores arrangement. Glæder mig til at se jer og hundene herovre en anden gang.. Knus til TV-stjernen LIlle Bjørn.. Han er virkelig en stjerne at se på.. Ha det godt.
Connie ;o)