lørdag den 20. august 2011

Max i København

I dag skulle Max for første gang til København. Vi parkerede i Børsgade, og gik over til Amagertorv for at besøge Café Europa, hvor vi kunne sidde udendørs i det pæne vejr. Bagefter gik vi op ad Strædet og lidt rundt inden vi endte ved bilen igen efter cirka 2 timer.

Max fik mødt masser af busser, biler, turister, cykelrickshaws osv. Og tog det hele med overlegen ro. Og han mødte masser af mennesker, der meget gerne ville hilse på ham og fik lov til det. Da vi fik morgenmad sad/lån han under bordet eller på skødet, og både tjenere og forbipasserende hilste på ham.

I Ecco-butikken på Strøget tiltrak han straks 3 kvindelige ekspedienter, som var helt vilde med ham, og den ene - en japaner - fik lov at holde ham – hun har en gravhund på 16 år i Japan, og savnede den :-)

Hjemme igen fik de tre store hunde kødben mens Max fik sit første okseøre. Det er næsten ikke til at se at han har haft fat i det :-)
Ellers gik eftermiddagen med at ordne hunde (Megan og Lille Bjørn), træne lidt (Megan, Lille Bjørn og Max) samt i øvrigt slappe af.
På et tidspunkt lod jeg alle fire hunde være i haven med Kirsten, lukkede lågen, gik via indkørslen ud i garagen og lukkede døren der, og trænede på hjemmeopgaven på Foundation-holdet: klikke og belønne med én hånd; det er ikke så nemt, så jeg eksperimenterer stadig med forskellige teknikker og to forskellige klikkertyper. Da jeg kom tilbage i haven blev jeg mødt af fire intense par hundeøjne og Kirsten sagde, at en anden gang kunne jeg godt gå ned på stranden og træne, for alle hundene havde stået og pebet mens jeg trænede. Suk, jeg troede jeg havde været diskret …
I morgen går turen til Lille Skensved, hvor Lille Bjørn og Megan skal op i rally, for Megan sidste prøve inden DM på næste lørdag.

Ingen kommentarer: