onsdag den 10. august 2011

Rallynørdprøve 10. august 2011


Solrød Strand i går aftes
I forlængelse af en uofficiel rallybegynderprøve i Sydkystens Hundeskole var vi fire nørder og en gæst som havde arrangeret en rallynørdprøve med øvet klasse (3 ekvipager), ekspertklasse (3 ekvipager) og championklasse (3 ekvipager). Det småregnede lidt den sidste times tid, men som man har kunnet læse i en tidligere blog kan dette bestemt ikke ryste vandhærdede nørder.

Susanne og jeg skiftedes til at være dommere, og ind imellem var Susanne også tidtager, selvom hun pludselig mistede interessen for det, da Max og Kirsten besøgte træningspladsen :-)
I dag prøvede jeg virkelig at arbejde med Lille Bjørn og Megan som jeg ville gøre til en prøve, og det gik ganske glimrende. Lille Bjørn fik 94 point i ekspertklasse (uden æresplads og med lidt belønninger undervejs), mens Megan fik 95 i championklasse. Megan var ikke på i starten og jeg mistede hende inden en tyskervending, som vi måtte lave om, men jeg var bestemt meget tilfreds med begge hunde.
Solrød Strand i går aftes
Derefter prøvede jeg at gå nogle skilte med Susannes Kellie. Hold da op en skøn hund at arbejde med!! Totalt opmærksom og jeg kunne gå lange flydende forløb med hende uden problemer. Vi har aftalt at jeg skal prøve at gå en ekspertklasse for alvor med Kellie – det glæder jeg mig virkelig til!

Ingen kommentarer: