fredag den 12. august 2011

Regnvejrstræning og hygge i haven


Silende regn i Solrød

Torsdag stod den også på vedvarende regn i Solrød. Det er godt nok ikke tit hundeluftning i haven sker iført paraply, men i går var et af tilfældene :-)

Regnfuld hvalpetræning i Jersie

Jeg startede en ny runde LP i Jersie for Sydkystens Hundeskole, og det regnede det meste af tiden, men det blev naturligvis taget med godt humør.
Max iagttager Megan med kødben

Fredag kom jeg tidligt hjem. Jeg smuttede til Mosede med Megan og Lille Bjørn for at hente nogle muslinger til aftensmaden, og derefter gik vi tur ved Mosede Fort.
Max er faldet godt til

Tre hunde klar til leg

Hjemme igen nød vi lidt sol i haven, mens hundene hyggede og der var flere tilløb til leg!
Otto, Lille Bjørn og Soffi
Efter aftensmaden gik jeg tur på stranden med de tre gamle hunde, og sørme om vi ikke mødte Lene med border terrieren Soffi. Da hun så hundene sagde hun: "Nå I har fået ny border … for det er da ikke Otto vel???" Jo gamle Otto på snart 13½ holder sig rigtigt godt, og kan sagtens gå for at være en ung hund :-))))) Og så kunne jeg da afsløre at vi havde fået et ny border terrier for tre dage siden!

Jeg har ingen hundeplaner for weekenden! Men mandag er den store dag hvor Max skal starte på Foundation hos Johanna – og 1. skoledag er jo en stor dag i alle børns liv. Far er nok den der glæder sig mest, men jeg er sikker på at Max vil elske træningen.

2 kommentarer:

conni sagde ...

Hvor er Max bare lækker og det lyser langt væk, hvor glade hele flokken er for ham :-)))))) Herlig bloglæsning :-))))

Paul sagde ...

Tak Conni, jeg glæder mig til du og fragglerne skal møde ham i virkeligheden!