fredag den 5. oktober 2012

Return of Niina

Sidste år mødte jeg Niina Svartberg første gang i forbindelse med dels et foredrag, dels et to-dages lydighedskursus. Jeg kendte naturligvis hendes bøger, og at opleve hende live var en fantastisk oplevelse! Læs mine blogs fra dengang startende med denne.

Jeg har arbejdet ihærdigt for at få hende til Danmark igen. Det har ikke været nemt, ikke fordi hun ikke gerne vil, men fordi hun er meget efterspurgt. Men nu er det lige oppe over. Onsdag eftermiddag ankommer hun, og hvis alt går vel er vi på samme fly fra Arlanda – jeg er til møde hele dagen i Stockholm. Vi kører til Solrød, hvor Niina skal holde foredrag om ”Belöningsträning för konkurrenslydighet” for 40 deltagere … Og der er stadig mulighed for at tilmelde sig via dette link.

Torsdag og fredag står den på lydighedskursus, og jeg har som arrangør haft den skønne luksus at kunne tilmelde begge dage med hund: torsdag med Lille Bjørn og fredag med Max. Disse tre dage bliver måske kursusmæssigt kulminationen på et år som også har budt på tre dage med Ken Ramirez og to dage med Kathy Sdao. Det er en underdrivelse at sige at jeg glæder mig meget …

Søndagen står på LP i Ølstykke. Jeg deltager med Lille Bjørn i LP3 og trækker Max fra LP2. Jeg havde overvejet at tage Max med, bare for at have ham med, men er endt med at dette skal være en ren far-Bjørn dag. Der bliver en masse at se på, bl.a. en rally championklasse med 18 deltagere!

Ingen kommentarer: