søndag den 14. oktober 2012

Refleksion og afslapning


Der var dømt hundetræningsfri weekend efter den forløbne uges intensive arbejdsmæssige og hundemæssige aktivitet.

Jeg fik samlet mine noter om foredraget onsdag aften og kurset torsdag/fredag og opdateret min blog.


Lørdag formiddag tog vi til Tivoli som fredag åbnede for Halloween, og det var meget imponerende. Der er pyntet med mange tusinde græskar på meget kreativ vis, og det er hyggeligt at gå rundt i haven i solskinsvejr.

Frokosten fik vi på Italia, som er i familie med La Vecchia Signora i Grønnegade. Vi fik pizza og calzone bagt i stenovn og en halv flaske rødvin til – superlækker frokost.

Søndag kom vi igen i Tivoli, denne gang fordi vi skulle spise frokost med vores søn Christian og hans kæreste Sandra, som vi skulle møde for første gang.

Vi fik en herlig frokost hos Brdr. Price i Tivoli, og tror og håber vi ikke faldt igennem i forhold til Sandra.


Vejret var ikke med os i dag, men hvad betyder det, når man er sammen med to unge mennesker, som er glade for hinanden?!

Til aften har jeg læst en masse evalueringer af både foredrag og kursus. Masser af positive tilbagemeldinger, og også en række gode forslag til forbedringer. Det er fuldstændig som hundetræning: Det er dejligt at få at vide at man gør det godt, men det er også rigtigt værdifuldt at vide, hvad der måske skal ændres for at gøre det endnu bedre.

1 kommentar:

conni sagde ...

Du huskede vel at præsentere dig for Sandra som "Mr. Übernørd"....så er der ikke noget der kommer bag på hende senere hen ...:-))))))